Fun Day στο Παραλίμνι: "Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου" (Φώτος)

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το fun day για τους μικρούς ποδοσφαιριστές της ΕΝΠ στο Παραλίμνι.

Οι μικροί είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας και να προπονηθούν μαζί, μέσα σε ευχάριστο και γιορτινό κλίμα.

Το εγχείρημα αντιμετωπίστηκε με μεγάλο ενδοιασμό και ενδεικτικές είναι οι αναρτήσεις στα social media...

" ΕΝΠ UNITED!

Στην κρισιμότερη καμπή του πρωταθλήματος, αλλά και με τον ημιτελικό του κυπέλλου λίγες μόνο μέρες μακριά, η Διοίκηση, η προπονητική ομάδα κι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, φιλοξένησαν σήμερα Κυριακή 24/3/2019 στο "Τάσος Μάρκου" τα παιδιά των Ακαδημιών ηλικίας από 5 έως και 12 χρονών!

Τα παιδιά έπαιξαν, προπονήθηκαν και φωτογραφήθηκαν με τα ινδάλματα τους! Ήταν σίγουρα κάτι πρωτόγνωρο γι' αυτά κι αυτό φαινόταν εύκολα στα μάτια τους αλλά κι από τον ενθουσιασμό τους που δεν μπορούσαν να κρύψουν.

Συγχαρητήρια στους συντελεστές, με την ευχή αυτή η εκδήλωση να επαναληφθεί την παραμονή του μεγάλου τελικού", σημειώνει η σελίδα "Enosara Paralimni"...

"Sunday Fun Day !

Μια μόνο πρόταση από ένα παιδάκι 5 χρόνων από μόνη της αντικατοπτρίζει τα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα εδώ στο Τάσος Μάρκου !

"Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου" λόγια γεμάτα ουσία και νόημα από ένα παιδί 5 χρόνων , συγκίνησε ακόμα και τον προπονητή της πρώτης ομάδας !

Όλοι έδωσαν το παρών από τον πρόεδρο , προπονητικό επιτελείο της Α ομάδος , ποδοσφαιριστές επαγγελματίες προπονητές Ακαδημιών ,παιδιά και γονείς όλοι σαν ένας", είναι η ανάρτηση στην σελίδα FC ENP Academy U5-U13.