"Πρέπει να κερδίσουμε και να περιμένουμε απώλειες του ΑΠΟΕΛ"

Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Κ19 Αρτέμης Μαυροφτής παραχώρησε δηλώσεις στο γραφείο τύπου της ομάδας ενόψει του σημαντικού ματς απέναντι στην Πάφος fc.

Αναλυτικά...

"Νίκη για να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες του ΑΠΟΕΛ που βρίσκεται στην πρώτη θέση, θα επιδιώξει η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 η οποία στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πάφος FC.

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο όμως λόγω αρκετών διεθνών ποδοσφαιριστών που έχει στις τάξεις της η ομάδα μας, θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Ενόψει του αγώνα αλλά και της συνέχεια του πρωταθλήματος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο δεξιός ακραίος αμυντικός της ομάδας, Αρτέμης Μαυροφτής: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε και να περιμένουμε απώλειες του ΑΠΟΕΛ. Είμαστε στο -1 και ένα στραβοπάτημα του αντιπάλου είναι πολύ πιθανό να μας δώσει το πρωτάθλημα. Μένουν δύο αγωνιστικές έτσι εμείς πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια μας και να περιμένουμε. Σε γενικές γραμμές ήταν μια καλή χρονιά. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις με τον προπονητή μας και ειδικά φέτος έχουμε πολύ καλές συνθήκες. Στόχος είναι η καθημερινή βελτίωση. Επίσης θεωρώ πως στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης είμαστε η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και αυτό οφείλεται στη δουλειά που γίνεται με τους γυμναστές μας. Ο άμεσος στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα. Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε του χρόνου στο Youth League. Ελπίζω πως στο μέλλον θα καταφέρω να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα».

Υπενθυμίζουμε πως δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 βρίσκεται στη 2η θέση με 57 βαθμούς, ένα λιγότερο από τον ΑΠΟΕΛ.

O εκτός έδρας αγώνας της OMONOIAΣ U19 απέναντι στην Πάφος FC θα γίνει την Τετάρτη στις 16:00 στα βοηθητικά γήπεδα Πάφος FC".