Νικηφόρο φινάλε με παίκτες από την Κ19 (φώτος)

Νικηφόρο φινάλε για την ομάδα της ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα στη Γ΄ Κατηγορία όπου επικράτησε με 2-4 της Ολυμπιάς Λυμπιών κατακτώντας την 3η θέση στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Ευσταθίου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστές (έτος γέννησης 2002).

Αναλυτικά:

Νικηφόρο φινάλε για την ομάδα μας η οποία επικράτησε με 2-4 της Ολυμπιάς Λυμπιών, κατακτώντας την 3η θέση στο Πρωτάθλημα.Αξιοσημείωτο για τον αγώνα ήταν η επιλογή του προπονητή μας Σπύρου Ευσταθίου να δώσει χρόνο συμμετοχής σε τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστές (έτος γέννησης 2002), γέννημα θρέμμα της ΕΝΥ ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ οι οποίοι αγωνίζονται στην ομάδα Κ19  με προπονητή τον Πανίκο Ιωάννου. Πρόκειται για τους Ανδρέα Γεωργίου, Πρόδρομο Διαμαντίδη, οι οποίοι αγωνίστηκαν για 90’ λεπτά, Κυπριανό Ρουμπά και Άθω Παναγιώτου, οι οποίοι μπήκαν στο παιχνίδι στο 65’ ενώ το σκόρ ήταν 2-2. Οι έμπειροι ποδοσφαιριστές μας βοήθησαν τους ταλαντούχους νεαρούς και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό.

Με το τέλος του αγώνα ο Πρόεδρος Αυγουστίνος Ιωάννου, ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος Χρήστος Αχιλλέως, μέλη του Συμβουλίου και φίλοι της ομάδας που παρακολούθησαν τον αγώνα συνεχάρησαν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για την απόδοση τους. Ο Σπύρος Ευσταθίου δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση των νεαρών αλλά και ευχάριστα προβληματισμένος για την νέα ποδοσφαιρική χρόνια.

Στην κεντρική φώτο από αριστερά: Ανδρέας Γεωργίου, Κυπριανός Ρουμπάς, Πρόδρομος Διαμαντίδης και Άθως Παναγιώτου.