"Είμαστε πια Πρωταθλητές… Χ 2 " (φώτος)

Η ακαδημία της Ανόρθωσης σάρωσε τα βραβεία στο τουρνουά της Αγίας Νάπας...

Η ενημέρωση:

Ανεπανάληπτη η σημερινή μέρα για το Κλιμάκιο Λεμεσού των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ανόρθωσις Αμμοχώστου. Εικοσιτέσσερις παικταράδες μαζί με τους προπονητές τους έκαναν το Κλιμάκιο μας και το Σύλλογο μας περήφανους. Λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη φυσική μας έδρα στην κατεχόμενη Αμμόχωστο η Ομάδα 2007 και η Ομάδα 2009 σήκωσαν ψηλά τα βαρύτιμα τρόπαια του Ayia Napa Youth Soccer Festival 2019.

Με ξέφρενους ρυθμούς από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της διοργάνωσης οι Ομάδες 2007 και 2009 ανέβηκαν αήττητες στο υψηλότερο βάθρο.

Η Ομάδα 2007 πετυχαίνοντας επτά νίκες σε ισάριθμούς αγώνες κατέκτησε τον Τίτλο. Στο σημερινό τελικό επιβλήθηκε με 2-1 της Lemasia FA.

Η Ομάδα 2009 στην πορεία της προς την κορυφή πέτυχε έξι νίκες και μία ισοπαλία στους προημιτελικούς όπου προκρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτις. Στον Τελικό κέρδισε την αδελφή ομάδα του Κλ. Λάρνακας με 5-0.

Αυτές οι τεράστιες επιτυχίες αντανακλούν την άριστη δουλειά που γίνεται στο Κλιμάκιο μας καθημερινά και ψηλώνουν τον πήχη ακόμη ψηλότερα.

Πολλά συγχαρητήρια και ευχές για ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον στους ποδοσφαιριστές μας και τους προπονητές μας. Συγχαρητήρια επίσης στους γονείς για την στήριξη προς τα παιδιά τους και ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη τους προς το Κλιμάκιο μας. Συγχαρητήρια αξίζουν και στις Ομάδες 2006 και 2010 για τις αξιόλογες παρουσίες τους στο Τουρνουά.

Συγχαρητήρια επίσης στις φιναλίστ ομάδες αλλά και σε όλες τις πρωταθλήτριες και δευτεραθλήτριες ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών.