«Γαλαζοκίτρινο» το Κύπελλο και… ΝΤΑΜΠΛ! (φώτος)

Μετά το πρωτάθλημα, πήρε και το Κύπελλο η ομάδα Νέων του ΑΠΟΕΛ! Οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Σάμιου κέρδισαν με 2-1 τον Απόλλωνα και κατέκτησαν το νταμπλ για τη φετινή χρονιά. Όμορφο παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και πολλές φάσεις εκατέρωθεν. Για τους «γαλαζοκίτρινους» σκόραραν Κατσαντώνης και Βελετινάς, με πέναλτι ισοφάρισε προσωρινά ο Ψύχας. Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net ήταν στο «Ν. Papas Group Αμμόχωστος».

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

'- Έναρξη στο ματς

- 13' Σουτ του Φλουρή από πλάγια θέση, στα χέρια του Θεοδουλίδη, τελική για τον Απόλλωνα.

- 16' ΓΚΟΛ για το ΑΠΟΕΛ και 0-1. Ο Ανδρέας Κατσαντώνης ο σκόρερ. Εκτέλεση κόρνερ, ο Κατσαντώνης με δυνατό αριστερό σουτ νικάει τον Παπαχαραλάμπους.

- 23' Λάθος στην άμυνα του Απόλλωνα ο Βελετινάς μέσα στη περιοχή έκανε το σουτ η μπάλα μόλις έξω!

- 24' Δοκάρι για το ΑΠΟΕΛ. Προσπάθεια του Κατσαντώνη που μπήκε στη περιοχή έκανε το γύρισμα στον Βελετινά, αυτός το σουτ η μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Παπαχαραλάμπους.

- 32' Διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Ο Ηροδότου μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε τη προβολή, πάνω στη γραμμή διώχνει ο Καραγιάννης, στη συνέχεια ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έπιασε το κεφάλι η μπάλα μόλις άουτ

- 40’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αρτεμίου η μπάλα στο δοκάρι!

 - 43' Μεγάλη απόκρουση του Παπαχαραλάμπους σε σουτ του Κατσαντώνη

- 43' Πέναλτι για τον Απόλλωνα! Ο Καζακαίος ανατρέπει τον Ψύχα.

ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα και 1-1. Ο Ψύχας ισοφαρίζει από τα 11 βήματα.

Ημίχρονο

Έναρξη στο Β' ημίχρονο

- 57' ΓΚΟΛ για το ΑΠΟΕΛ και 1-2. Ο Βελετινάς δίνει ξανά προβάδισμα στο ΑΠΟΕΛ. Φοβερή ασίστ από τον Αρτεμίου που είδε τον Βελετινά σε θέση βολής.

- 59' Ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ για τρίτο τέρμα. Ο Κατσαντώνης έβγαλε τετ α τετ τον Χριστοδούλου απέναντι από τον Παπαχαραλάμπους, ο κίπερ του Απόλλωνας έπεσε και μάζεψε τη μπάλα.

- 68΄ Αναγκαστική αλλαγή για τον Απόλλωνα με τον Αντρέου να αποχωρεί τραυματίας και να δίνει τη θέση του στον Γρηγορίου

-70' Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα μετά από κόρνερ, κεφαλιά του Πηλαβά απέκρουσε ο Θεοδουλίδης!

-72' Σπουδαία ευκαιρία και για το ΑΠΟΕΛ με τον Χαραλάμπους να σουτάρει από πλάγια θέση όμως το σουτ του να καταλήγει μόλις άουτ!

ΕΞΙ τα λεπτά των καθυστερήσεων

- 90+4' Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα με τον Φλουρή να κάνει το σουτ, σώζουν οι αμυνόμενοι του ΑΠΟΕΛ και στη συνέχεια η μπάλα στα χέρια του Θεοδουλίδη

Τέλος

Εντεκάδες

Απόλλωνας: Παπαχαραλάμπους, Μήτας, Πηλαβάς (Χαραλάμπους 83'), Ηροδότου (53' Ζαμπάς), Σπόλιαριτς, Ψύχας, Παπαμιχαήλ, Κυριάκου, Αντρέου (68' Γρηγορίου), Τσολάκης, Φλουρής

Στον πάγκο: Δημητρίου, Αριστείδου, Τσολάκης, Πεχλιβάνης, Σμίλας, Βασιλείου, Ζαμπάς, Χαραλάμπους,

ΑΠΟΕΛ: Θεοδουλίδης, Σωκράτους, Πολυκάρπου (Παπαδόπουλος 88'), Καλογήρου, Βελετινάς (71' Χαραλάμπους), Κούκου, Χριστοδούλου (63' Παπαπαναγιώτου), Καζακαίος, Κατσαντώνης, Αρτεμίου, Καραγιάννης

Στον πάγκο: Ιωάννου Χ. (GK), Δημητρίου, Ιωάννου Α., Φωτίου, Παπαθανασίου,, Θεοδοσίου, Παπαδόπουλος

Διαιτητής: Ιωάννης Χριστοδούλου

Α' Βοηθός Διαιτητής: Γιώργο Α. Χαραλάμπους
Β' Βοηθός Διαιτητής: Γεώργιος Ποουτίδης
4ος Διαιτητής: Ορφέας Φελλάς
Παρατηρητής Διαιτησίας: Νίκη Καραγιώργη