Ο κόουτς που "φτιάχνει" το μέλλον του ΑΠΟΕΛ!

Μεγάλη επιτυχία για το τμήμα Νέων του ΑΠΟΕΛ που κατέκτησε το νταμπλ. Σε αυτή μεγάλο μερίδιο έχει ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Σάμιος.

Ο Ελλαδίτης κόουτς μαζί με το τεχνικό επιτελείο έδειξαν για ακόμη μια φορά τη σπουδαία δουλειά που επιτελούν καθημερινά και την βελτίωση των νεαρών ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ.

Ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών ανέλαβε KAI ως προπονητής των Νέων μετά την απομάκρυνση του Νταβίντ Μπέλβερ στα τέλη Φεβρουαρίου και υπό τη καθοδήγηση του έφερε και τους δυο τίτλους στο "Pascal".

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Ο Ελλαδίτης κόουτς με θητεία στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού αποκτήθηκε από το ΑΠΟΕΛ για να κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά.

Να ετοιμάσει τακτικά τους νέους ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να κτυπήσουν με αξιώσεις τη πόρτα της πρώτης ομάδας αλλά και να "φτιάξει" δυνατούς χαρακτήρες.

Όσοι τον ζουν καθημερινά μιλούν για τη σπουδαία δουλειά που επιτελεί και τις μεθόδους που βελτίωσαν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.