Π.Ο.Α.Π: Αυλαία με θέαμα

Η αγωνιστική περίοδος 2018-2019 για τα πρωταθλήματα ΦΟΥΡΝΟΙ ΖΟΡΠΑΣ της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ακαδημιών Ποδοσφαίρου μόλις έχει ολοκληρωθεί. Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαίου διεξήχθησαν οι τελευταίες 2 αγωνιστικές που ουσιαστικά έριξαν την αυλαία σε μία γεμάτη και ενδιαφέρουσα χρονιά από κάθε άποψη.

Το επίπεδο των αγώνων ήταν υψηλό και οι μικροί ήρωες της Π.Ο.Α.Π έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.
Ο μέσος όρος των τερμάτων που σημειώνονταν σε κάθε αγωνιστική ήταν σταθερά πάνω από τα έξι γκολ ανά παιχνίδι ενώ οι μικροί χάνοντας ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για επιπλέον τέρματα, διασκεδάζαν με την εξέλιξη του κάθε αγώνα. Αυτό μάλιστα ήταν και ζητούμενο για το Δ.Σ της Π.Ο.Α.Π αφού θέλουν πάνω από όλα να περνάνε καλά οι μικροί ποδοσφαιριστές και αν αφήνουν στην άκρη το άγχος του αποτελέσματος.

Το ραντεβού για τα νέα πρωταθλήματα θα είναι πλέον τον ερχόμενο Νοέμβριο με την επόμενη χρονιά να φέρνει νέες καινοτομίες. Άλλωστε η Π.Ο.Α.Π τα τελευταία χρόνια πρωτοπορεί στα πρωταθλήματα ακαδημιών και δεν είναι τυχαίο ότι και άλλοι φορείς παίρνουν ως παράδειγμα τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων ΦΟΥΡΝΟΙ ΖΟΡΠΑΣ στις μικρές ηλικίες.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου
https://docs.wixstatic.com/ugd/94aec1_ad9b0e0c0d2540278b196c71933aea66.pdf

Οι βαθμολογίες
https://docs.wixstatic.com/ugd/94aec1_13a9dd67b1d0423eb7f4cac0b21d8d06.pdf

Έρχεται η φιέστα στο Λευκόθεο
Την ίδια ώρα και μετά το τέλος της σεζόν στο Πρωτάθλημα «Φούρνοι Ζορπάς»,  σειρά παίρνει η φιέστα-τελετή λήξης που φέτος θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο το επόμενο Σάββατο 25 Μαίου 2019 στις 09.00 το πρωί. 

Χιλιάδες νεαροί που αγωνίστηκαν στα πρωταθλήματα της ΠΟΑΠ θα δώσουν το παρών τους, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει παρέλαση όλων των συμμετεχόντων και βράβευση των νικητών στις ηλικιακές κατηγορίες. 

Στη Φιέστα θα υπάρχουν παιχνίδια, φαγητό και ποτό για τα παιδιά και τους γονείς που θα δώσουν το παρών τους.

Μεγάλος χορηγός για μία ακόμα χρονιά η εταιρεία ΦΟΥΡΝΟΙ ΖΟΡΠΑΣ, ενώ την εκδήλωση στηρίζει και η ιδιωτική σχολή ΦΟΡΟΥΜ. Χορηγοί η ΝΙΚΕ και η εταιρεία ΤΟΥΝΒΕΕ.