"Είναι η ανταμοιβή μας" και... "Είσαι τρέλα με του Θρύλου τη φανέλα"! (βίντεο)

O Μίλτος Χατζηπαναγιώτου μίλησε στην ιστοσελίδα μας kerkida.net μετά τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας με 6-1 που σφράγισε τον τίτλο για την ομάδα Κ17 του ΑΠΟΕΛ.

Ο μεσοαμυντικός των γαλαζοκιτρίνων και εκ των αρχηγών της ομάδας αναφέρθηκε στο μυστικό της επιτυχίας καθόλη τη σεζόν και στα όνειρά του…

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Φυσικά κατά τη διάρκεια των δηλώσεων, δέχθηκε επίθεση από τους συμπαίκτες του με… “Ρε Μιλτόνι είσαι τρέλα με του Θρύλου τη Φανέλα”!

Οι σημαντικότερες ατάκες του… 

“Περιμέναμε από την αρχή της βδομάδας το παιχνίδι. ξέραμε πως πρέπει να μπούμε σοβαροί να το τελειώσουμε και να πανηγυρίσουμε μετά”.

“Μας αρέσει να κερδίζουμε πρωταθλήματα και να πανηγυρίζουμε έξαλλα αλλά αυτό που προέχει είναι η βελτίωση”. 

“Είμαστε μια οικογένεια όλοι δουλεύουμε σκληρά και είναι η ανταμοιβή μας. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα χάσαμε 4-0 και ήταν δύσκολο για εμάς αν και ήμασταν άτυχοι. Τα επόμενα παιχνίδι παίξαμε πιο σκληρά από ποτέ και δείξαμε ότι είμαστε εξαιρετική ομάδα”.

“Το παιχνίδι που μου μένει στο μυαλό είναι με την ΑΕΛ το 3-2 στη Λεμεσό. Ήταν ένα ματς που έδειξε πως θα είμαστε εμείς πρωταθλητές".

“Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι και με μια ευκαιρία να πάω πιο ψηλά”.

"Ο προπονητής μας βοήθησε από την αρχή της χρονιάς. Άλλαξε τη νοοτροπία και αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα. Κάνουν σκληρή δουλειά στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ για να ανεβάσουν παίκτες στην Α΄ομάδα".

“Το αφιερώνω στους συμπαίκτες και την οικογένεια μου”.

“Ελπίζω να πάρει το Champions League η Λίβερπουλ γιατί έχει καιρό να πάρουμε τρόπαιο. Προβλέπω να κερδίσει με 2-0 στον τελικό”.