"Κανένας δεν πήρε μόνος του το πρωτάθλημα" (βίντεο)

O κίπερ του ΑΠΟΕΛ Κ17, Στέλιος Καραπατάκης μίλησε στην ιστοσελίδα μας kerkida.net μετά την νίκη με 6-1 επί της Νέας Σαλαμίνας και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στους Κ17.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία, στους συμπαίκτες, στους προπονητές του, στις σημαντικές στιγμές της σεζόν και στην προσωπική του βελτίωση. Φυσικά κατά τη διάρκεια των δηλώσεων δέχθηκε... μπουγέλο από τους συμπαίκτες του, Μίλτο και Σταύρο!

Οι σημαντικότερες ατάκες του…

“Αυτό το πρωτάθλημα σημαίνει πολλά για εμάς. Ήταν ο στόχος μας από την αρχή. Ήμαστε ομάδα που επιβάλλεται να παίρνουμε πρωταθλήματα όπως η πρώτη ομάδα”.

“Το περιμέναμε πολύ καιρό. Είναι στιγμές χαράς που ελάχιστοι μπορούν να ζήσουν. Κανένας δεν πήρε μόνος του το πρωτάθλημα. Το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου και στην οικογένειά μου. Δεθήκαμε πολύ μαζί με τον προπονητή κ. Γιάννη Γράμμο, είναι εξαίρετος και έχει κι άλλα να μας δώσει”.

“Είχαμε καλά ματς και είχαμε κι ένα παιχνίδι που δεν ήταν καλό, την ήττα από τον Απόλλωνα όμως δεν μας πήρε από κάτω. Είχα παιχνίδια με σημαντικές αποκρούσεις. Πιστεύω βελτιώθηκα προσωπικά αλλά και όλοι σαν ομάδα. Θέλω όπως όλοι να παίξω στην πρώτη ομάδα κι αυτό θα γίνει μόνο με σκληρή δουλειά”.

“Βοήθησε ο κ. Άντρος Πετρίδης και ο κ. Δημήτρης Στυλιανού. Με βοήθησαν να βελτιωθώ αρκετά”.