ΠΟΑΠ: Sold out το Λευκόθεο!!!

Η Παγκύπρια Ομοσπονδία Ακαδημιών διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία για έκτη συνεχόμενη χρονιά την φιέστα των ακαδημιών ποδοσφαίρου την μεγάλη γιορτή των μικρών πρωταγωνιστών των γηπέδων .

«Απίστευτη ατμόσφαιρα και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την οικογένεια της ΠΟΑΠ» αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει το ΔΣ της Ομοσπονδίας για την φετινή φιέστα Ακαδημιών που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Μαΐου 2019, για πρώτη φορά σε κλειστό χώρο, στην αίθουσα Λευκόθεο, στην παρουσία 2.500 θεατών που κατέκλυσαν τις κερκίδες και πρόσφεραν απλόχερα το χειροκρότημα τους στους μικρούς ήρωες της ΠΟΑΠ.

Το μενού είχε αγώνα επίδειξης από προπονητές των ακαδημιών της ΠΟΑΠ ,πού πήραν το ζεστό χειροκρότημα από όλους τους παρευρισκόμενους και αποθεώθηκαν σε κάθε γκολ που σημείωσαν.

Στην συνέχεια ο αγωνιστικός χώρος γέμισε από τους πρωταγωνιστές των πρωταθλημάτων Φούρνοι Ζορπάς για την καθιερωμένη παρέλαση . 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του ο κ. Γιαννάκης Γιαννάκη Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που συνεχάρη την ΠΟΑΠ για το έργο που επιτελεί τονίζοντας την σημασία του εθελοντισμού στο χώρο του αθλητισμού.

Το παρών του έδωσε και ο Πρεσβευτής του Ευ αγωνίζεσθαι Ηροδότος Γιωργαλλάς που έμεινε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα στο Λευκόθεο.

Πέρα από τους δύο προαναφερθέντες που συμμετείχαν στις βραβεύσεις των φετινών πρωταθλητών , τα τρόπαια και μετάλλια σε συγκεκριμένες ηλικιακές κατηγορίες έδωσαν εκ μέρους της εταιρείας ΦΟΥΡΝΟΙ ΖΟΡΠΑΣ ο κ.Νικόλας Νικολάου και ο εκ των ιδιοκτητών της Ιδιωτική Σχολή Φόρουμ - Forum Private School κ.Χρήστος Τζιαπούρας.

Η συμμετοχή στην φιέστα των ακαδημιών ήταν πραγματικά εντυπωσιακή αφού παρέλασαν 22 συνολικά ακαδημίες της επαρχίας Λευκωσίας.

Στην φετινή φιέστα Ακαδημιών της Π.Ο.Α.Π βραβεύτηκαν οι παρακάτω ακαδημίες που πήραν τις τρεις πρώτες θέσεις στην κατηγορία τους στα πρωταθλήματα ΦΟΥΡΝΟΙ ΖΟΡΠΑΣ.

2004-2005 PR

1.ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΛΑΙΟΜΕΤΟΧΟΥ 

2.NICOSIA FC JUNIOR

3. DRAGAO FC

 

2006 PR

1.FC UNITED

2.ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ FA

3. NUOVO CALCIO

2007 PR

1.ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ FA 

2.STRIPES FA

3. NICOSIA FC JUNIOR

2008 PR

1.ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ FA

2.PROFESSIONAL

3.NICOSIA JUNIOR FC

2009 PR

1.ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ FA

2.STRIPES FA

3.GALACTICOS FA