"Να παίζουν όλοι το Σαββατοκύριακο-Να είναι χαρούμενοι στην προπόνηση!"

Ο Νίκος Χαραλάμπους, τεχνικός διευθυντής της Professional Academy μίλησε στο kerkida.net μετά την άκρως πετυχημένη χρονιά της Ακαδημίας και του στόχους που θέτει για την επόμενη σεζόν. 

Φέτος  μάλιστα η Professional είχε συνεργασία με το ΘΟΪ στα αγωνιστικά τμήματα και ξεχώρισε η εξαιρετική σεζόν και η πρώτη θέση στην Επίλεκτη των Κ15.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα μας ο κ. Χαραλάμπους

Για τα όσα πέτυχαν φέτος… “Φέτος είχαμε 14 ομάδες σαν ακαδημίες. Δύο σε κάθε ηλικία. Έλαβαν μέρος στα πρωταθλήματα της ΠΟΑΠ σχεδόν όλες διακρίθηκαν. Οι ομάδες έλαβαν μέρος σε αρκετά τουρνουά, διακρίθηκαν και κατέκτησαν αρκετά από τα τουρνουά. Στις αγωνιστικές η ακαδημία μας συνεργάστηκε με το ΘΟΙ στις ηλικίες Κ14 και Κ15. Στις Κ15 η ομάδα μας τερμάτισε πρώτη στην Επίλεκτη Κατηγορία ενώ η ομάδα Κ14 πήγε εξαιρετικά στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος”

Για το που δίνει έμφαση σε κάθε ηλικία… “Στόχος είναι η βελτίωση όλων των παιδιών σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Στις μικρές ηλικίες δίνουμε έμφαση στην τεχνική και ατομική τακτική. Στις πιο μεγάλες επικεντρωνόμαστε στο ομαδική και την ατομική τακτική”.

Για τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας… “Βρισκόμαστε σαν “Professional Academy-ΕΝΑΔ στα γηπεδα Αγ. Δομετίου και από φέτος οι ηλικίες των παιδιών που μπορούν να έρθουν κοντά μας είναι οι γεννηθείς του 2014 εώς το 2004”.

Για τους στόχους της Ακαδημίας… “Στόχος της ακαδημίας στα αγωνιστικά τμήματα είναι όσο πιο μεγάλη διάκριση στα πρωταθλήματα και το κάλεσμα των παιδιών μας στις Εθνικές ομάδες. Στις μικρες ηλικίες το πιο σημαντικό είναι η ατομική βελτίωση των παικτών και στη συνέχεια οι διακρίσεις στα πρωταθλήματα και τουρνουά. Θέλουμε όσα παιδιά λαμβάνουν μέρος να είναι ευχαριστημένα, να έρχονται στην προπόνηση με χαμόγελο και το Σαββατοκύριακο να αγωνίζονται όλοι στα παιχνίδια”.