Άλλη μία επίσκεψη από την Ισπανία για τη GPS / Valencia

Άλλη μία επίσκεψη από την Ισπανία θα έχει τις επόμενες μέρες η ποδοσφαιρική ακαδημία GPS / Valencia Cyprus! Ο Enrique Requena θα έρθει στην Κύπρο στο τέλος της εβδομάδας, με σκοπό να συναντηθεί με τους υπεύθυνους της ακαδημίας, ενώ θα συμμετάσχει και σε προπονητικό καμπ, το οποίο θα διοργανωθεί για παιδιά, τόσο της ακαδημίας, όσο και άλλων ομάδων.

Στο πλαίσιο των συχνών επισκέψεων στην Κύπρο και την επίσημη ακαδημία των «νυχτερίδων» που στεγάζεται στο αθλητικό κέντρο «Κώστας Παπαέλληνας», έρχεται τις επόμενες μέρες ο Enrique Requena. Πρόκειται για τον πρώτο προπονητή της ομάδας U16 της Βαλένθια, ενώ τελεί και χρέη υπεύθυνου γυμναστή όλης της ακαδημίας της ισπανικής ομάδας. Παράλληλα, είναι και στέλεχος της ομάδας γυμναστών της α΄ ομάδας της Valencia CF. Πρόκειται, έτσι, για κάποιον με τεράστια εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Κατά την επίσκεψή του, θα συναντηθεί με όλη την προπονητική ομάδα της GPS / Valencia Cyprus και θα τους παραχωρήσει σεμινάρια και ανταλλαγή απόψεων, κάτι που θα βοηθήσει ιδιαίτερα τους Κύπριους προπονητές ενόψει της ερχόμενης χρονιάς.

Μετά από διευθέτηση της ακαδημίας, έγινε εφικτό όπως οργανωθούν εξειδικευμένες προπονήσεις και αξιολογήσεις από τον ίδιο τον Enrique Requena προς τα επίλεκτα παιδιά. Συγκεκριμένα, προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, μεταξύ των ωρών 18:00 με 19:30 και το Σάββατο μεταξύ 09:00 και 10:30. Στις προπονήσεις θα κληθούν να συμμετάσχουν και επίλεκτα παιδιά εκτός ακαδημίας. Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου, ο Requena θα βρίσκεται στη διάθεση των γονέων για συζήτηση και τυχών απορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή στο προπονητικό καμπ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την GPS / Valencia Κύπρου στο τηλ. 70008815 (κ. Χαράλαμπος Σπύρου) ή να στείλουν e-mail στο [email protected].