ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ… Σεζόν όνειρο και δικαίωση για ΟΜΟΝΟΙΑ! (φώτος)

Εντυπωσιακή σεζόν πραγματοποίησε ο Νικόλας Κυριακίδης, που στο τέλος αναδείχθηκε πρωταθλητής με την Ομόνοια στους Κ15.

Ο 14χρονος στράικερ άρχισε τη σεζόν στο ΘΟΪ μέχρι τον Γενάρη πετυχαίνοντας 21 γκολ σε 17 αγώνες στο Προαιρετικό Πρωτάθλημα. Η ομάδα του ήταν πρωταγωνίστρια όμως δεν έμμελε να συνεχίσει στην Ανώτατη Κατηγορία λόγω της συνολικής βαθμολογίας.

Ο ίδιος απέδειξε πως έχει το γκολ στο… αίμα του και οι εμφανίσεις του δεν άφησαν ασυγκίνητη την Ομόνοια, που είδε στο πρόσωπο του ένα παίκτη… επένδυση για το μέλλον!

Ο Κυριακίδης πήρε τελικά τη μεταγραφή στο τριφύλλι και δεν άργησε να δικαιώσει τους πράσινους για την επένδυση τους αφού πέτυχε 8 γκολ στο πρωτάθλημα σε 17 συμμετοχές.

Κατέκτησε με την Ομόνοια τον τίτλο στην Ανώτατη Κατηγορία Κ15 αλλά και το Σούπερ Καπ στο οποίο πέτυχε και ένα γκολ στον τελικό κόντρα στην πρώην ομάδα του, το ΘΟΪ.

Πρόκειται για επιθετικό που μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα, ξέρει να τοποθετείτε στην περιοχή, εξαιρετικό στο ψηλό παιχνίδι και στα τελειώματα, αλλά και στον έλεγχο της μπάλας.

Πλέον αναμένεται να στελεχώσει την ομάδα των Κ17 και με τη σωστή δουλειά στα τμήματα της Ομόνοιας τόσο ο ίδιος όσο και άλλα παιδιά μπορούν σε κάποια χρόνια να στηρίξουν στις πλάτες τους το τριφύλλι.

Δείτε μέσα από το φακό του KERKIDA.ΝΕΤ φωτογραφίες του τόσο με το ΘΟΪ όσο και με την Ομόνοια από τη φετινή σεζόν: