ΞΕΧΩΡΙΣΕ ο Τέγκερης (Φώτος)

Η ΠΑΕΕΚ ήταν η ομάδα που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην Επίλεκτη Κατηγορία Κ16, συγκεντρώνοντας 68 βαθμούς όσους και ο Ολυμπιακός, τον οποίο ξεπέρασε στην ισοβαθμία λόγω των μεταξύ τους αγώνων.

Ο παίκτης που αναμφίβολα ξεχώρισε στους πρωταθλητές ήταν ο μεσοεπιθετικός της ομάδας, Λοΐζος Τέγκερης που παρά το ότι είναι μόλις 15 ετών κλήθηκε στην πρώτη ομάδα προς το τέλος της σεζόν.

Πέτυχε συνολικά 22 γκολ σε 32 αγώνες στη σεζόν. Συγκεκριμένα σκόραρε 5 γκολ σε 18 αγώνες στο Προαιρετικό πρωτάθλημα Κ16, 17 γκολ σε 14 αγώνες στην Επίλεκτη K16, ενώ συμμετείχε σε ένα αγώνα των Κ17 και σε δύο αγώνες στο πρωτάθλημα Νεών Κ19 σκοράροντας δύο γκολ.

Αγωνίστηκε επίσης στον τελικό του Σούπερ Καπ Κ16 στην ήττα με 1-0 από το ΑΠΟΕΛ. Δεν είναι τυχαίο πως καλέστηκε στην πρώτη ομάδα στην ήττα με 5-2 από τον Οθέλλο και αγωνίστηκε για 56 λεπτά. 

Ξεχωρίζει για την εκτελεστική του δεινότητα, την τεχνική του κατάρτιση, τη δύναμη και το πάθος που έχει στις μονομαχίες και την ευελιξία του στις θέσεις της επίθεσης. Έχει εξαιρετικό σουτ από μακρινή απόσταση τόσο στη ροή του αγώνα όσο και σε απευθείας εκτελέσεις φάουλ.

Δείτε φωτογραφίες μέσα από τον φακό του kerkida.net: