Συνεργασία με Παπαβασιλείου

Η Ομόνοια ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μάριο Παπαβασιλείου. Αναλυτικά...

Η Ακαδημία μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Υπεύθυνο Τεχνικής Κατάρτισης κ. Μάριο Παπαβασιλείου! 

Ο κ. Παπαβασιλείου είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος του προπονητικού προγραμμάτος Coerver στην Κύπρο και η αποκλειστική συνεργασία του με την ΟΜΟΝΟΙΑ εντάσσαται στο πλαίσιο της ατομικής βελτίωσης των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας μας.

Οι προπονήσεις θα είναι ατομικές και ιδιαίτερη έμφαση θα δίνεται στο τεχνικό κομμάτι. Θα αφορά πρωτίστως τους παίκτες από την ομάδα των U14 μέχρι την ομάδα των U19.
 
«Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνεργασία που έχουμε συνάψει με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πιστεύω πως οι προπονήσεις θα βοηθήσουν τα παιδιά να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τα τεχνικοτακτικά τους χαρακτηριστικά», το σχόλιο του Μάριου Παπαβασιλείου στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας.
 
Λίγα λόγια για το πρόγραμμα Coerver
 
Η υιοθέτηση της φιλοσοφίας και η αποδοχή του προγράμματος της Coerver από κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης όπως η Real Madrid, Arsenal, Bayern, Newcastle, αλλά και η παραδοχή διάσημων και κορυφαίων ποδοσφαιριστών και προπονητών για τις εκπληκτικές δυνατότητες που προσφέρει , έχουν κατατάξει την Coerver στην πλέον αποτελεσματική μέθοδο εκπαίδευσης στον κόσμο.
 
Η μεθοδολογία που ακολουθεί η Coerver μέσω ενός βαθμιαία δομημένου προγράμματος εκπαίδευσης, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να εφοδιαστούν και να αποκτήσουν υψηλής τεχνικής ποδοσφαιρικές ικανότητες, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες που απαιτούνται για να εντυπωσιάσουν, ανταγωνιστούν, διεκδικήσουν και αποτελέσουν τους μελλοντικούς ποδοσφαιριστές.