Αυλαία στην επιτραπέζια αντισφαίριση

 Άνοιξε η αυλαία του Παγκύπριου Διασωματειακού Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Ανδρών 2017-2018 στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση. Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής που διεξήχθηκε την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 περιλάμβανε πέντε αναμετρήσεις. 

Ο περσινός νταμπλούχος, Μαυρομμάτης στον Αγ. Παύλο (φωτογραφία)   επιβλήθηκε δύσκολα του Παρνασσού Στροβόλου  με 3-2 μετά από δύο νίκες των Μ. Γιάγκου και μία του Γ. Γιάγκου. Τις νίκες της ομάδας του Στροβόλου σημείωσαν οι Ο. Σεραφίμωβ και Γ. Γερούδης.

Νικηφόρα άρχισε τις υποχρεώσεις της και η Goodgate ΕΘΑ η οποία κέρδισε εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ Κυθραίας με 3-1. Τις νίκες πέτυχαν δύο ο Α. Τσίσσιος  και μια ο Β. Βασιλείου ενώ την νίκη του ΠΑΟΚ σημείωσε ο Α. Γεωργιάδης.

Δυνατή αναμέτρηση στο Κλειστό Στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία όπου ο Ονήσιλος Λακατάμιας με δυο νίκες του Α. Ευσταθίου και μια του Χρ. Ευσταθίου πήρε το ροζ φύλλο αγώνα επί του Κ.Ν Ακρόπολης με 3-2. Για την Ακρόπολη κέρδισαν οι Η. Μιχαηλίδης και ΤΖ. Ηλία.

Παιγνίδι με πολλές εναλλαγές στο σκορ έγινε στην Λακατάμια μεταξύ Ευαγόρα – Λένα Λεμεσού. Επικράτησε το Σωματείο του Λένα με 3-2 χάρις στις δύο νίκες του Π. Αλεξανδρόπουλου και μια του Ι. Τσίτρα. Τις νίκες του Ευαγόρα σημείωσαν οι Μ. Χριστοδουλίδης και Χρ. Χρυσοστόμου.

Σημαντικό δίποντο για την ομάδα του Canderel ΑΠΟΕΛ  στην Λεμεσό  επί του Α.Σ. Πολεμίδια με 3-2. Τις νίκες του ΑΠΟΕΛ πέτυχαν οι Στ. Γρηγορίου, Σ. Ηλία και Π. Νεοφύτου. Ο Χρ. Σάββα σημείωσε τις νίκες των Πολεμιδιών.