Ετήσια Τακτική και Εκλογική Γενική Συνέλευση

Η Ετήσια Τακτική και Εκλογική Γενική Συνέλευση της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης θα γίνει την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018, και ώρα 7.00μ.μ., στην Αίθουσα ΑΤΗΚ, στο Ολυμπιακό Μέγαρο, οδός Αμφιπόλεως 21, Στρόβολος.

ΘΕΜΑΤΑ:

1.    Έγκριση των Πρακτικών της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που έγινε στις 27/7/2017. (Τα πρακτικά σας έχουν ήδη σταλεί) 

2.    Έγκριση της Λογοδοσίας του Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο Ιουλίου 2017 – Μαΐου 2018.

3.    ΄Εγκριση του απολογισμού και ισολογισμού του Ταμία και της έκθεσης των Ελεγκτών, για το 2017.

4.    Θέματα που θέτει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

5.    Θέματα που θα εγγραφούν από Σωματείο – Μέλος με επιστολή του προς το    
Διοικητικό Συμβούλιο μέσα στην καθορισμένη προθεσμία όπως προνοείται      
από το Άρθρο 11(i) ή με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης σύμφωνα με  
το΄Αρθρο15 παράγραφο Viii και X του Καταστατικού της Ομοσπονδίας.

6.    Θέματα που θα εγκρίνει με απλή πλειοψηφία η Γενική Συνέλευση.

7.    Εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

8.    Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Υπογραμμίζεται η ανάγκη τήρησης του Άρθρου 16(iv) του Καταστατικού της Ομοσπονδίας που προνοεί ότι η υποβολή υποψηφιοτήτων γίνεται με γραπτή αίτηση που υπογράφει ο ενδιαφερόμενος και που την παραδίδει με απόδειξη παραλαβής στα γραφεία της Ομοσπονδίας τουλάχιστον 10 μέρες πριν από την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.  Για το σκοπό αυτό οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 12.00 το μεσημέρι της Παρασκευής  25ης Μαΐου 2018. (Δεδομένου ότι δέκα μέρες πριν την Γενική Συνέλευση είναι δημόσια αργία).
                                                                                                                               
Εφιστάται η προσοχή σας στο Άρθρο 16 του Καταστατικού της Ομοσπονδίας που αφορά την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς επίσης και στα υπόλοιπα άρθρα του Καταστατικού, που αφορούν το θέμα της εκπροσώπησης των Σωματείων Μελών, του δικαιώματος ψήφου και του δικαιώματος παρακολούθησης των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης χωρίς δικαίωμα ψήφου.

Η Γενική Συνέλευση θεωρείται σε απαρτία, όταν παρίστανται τουλάχιστον τα μισά πλέον ενός των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου.  Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση αναβάλλει τις εργασίες της για 15 λεπτά, οπότε οσαδήποτε μέλη παρίστανται αποτελούν απαρτία.