Σήμερα «κτυπούν» και τα... αεροβόλα

Στους Πανελλήνιους Αγώνες Σκοποβολής για το «Κύπελλο Μάχης της Κρήτης», ενώ τα αγωνίσματα του κυνηγετικού όπλου σκητ και τραπ, άρχισαν χθες στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Χανίων με τους αθλητές και αθλήτριες να ρίχνουν τους πρώτους 75 δίσκους, σήμερα θα αρχίσουν και θα ολοκληρωθούν οι αγώνες του σταθερού στόχου (αεροβόλο τουφέκι και αεροβόλο πιστόλι).
 
Στους αγώνες, οι οποίοι φέτος είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του εμπνευστή των αγώνων, τέως προέδρου του Σκοπευτικού Συλλόγου «Ο ΒΑΡΔΑΣ» Χανίων και επίτιμου προέδρου της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας, αείμνηστου Μανώλη Καλλιγέρη, συμμετέχει και κυπριακή πολυμελής αποστολή με 33 αθλητές και αθλήτριες που παίρνουν μέρος και στα τέσσερα Ολυμπιακά αγωνίσματα της σκοποβολής. 
 
Η αποστολή της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας, συμμετέχει στους αγώνες με βάση το αθλητικό πρωτόκολλο του ΚΟΑ με τη Γ.Γ. Αθλητισμού της Ελλάδας, ενώ η αποστολή της ΣΚΟΛΕΥ, βρίσκεται στα Χανιά με βάση το πρωτόκολλο της Αδελφοποίησης του σωματείου τους με τον Σκοπευτικό Σύλλογο «Ο ΒΑΡΔΑΣ» Χανίων, που είναι και ο διοργανωτής των πανελλήνιων αγώνων κυνηγετικού όπλου. Η πολυμελής συμμετοχή, που μαζί με τους προπονητές και συνοδούς είναι η μεγαλύτερη σ’ αυτούς τους αγώνες, έγινε κατορθωτή χάρη στη στήριξη της αεροπορικής εταιρίας COBALT, ενός από τους επίσημους χορηγούς της ΣΚΟΚ, στην οποία το Δ.Σ της Ομοσπονδίας επιθυμεί να εκφράσει και δημόσια της ευχαριστίες του.
 
Σήμερα ολοκληρώνονται οι προκριματικοί αγώνες σε όλα τα αγωνίσματα και το απόγευμα θα διεξαχθούν οι τελικοί και θα απονεμηθούν τα έπαθλα στους νικητές.
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
 
1. Οι φετινοί αγώνες για το «Κύπελλο Μάχης της Κρήτης» είναι αφιερωμένοι στον αείμνηστο Μανώλη Καλλιγέρη, εμπνευστή και θεμελιωτή της διοργάνωσης, τον οποίο στους περσινούς αγώνες τίμησαν, τόσο η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδας όσο και η Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας
 
2. Αθλητές του τραπ που συμμετέχουν στους αγώνες
 
3. Κύπριοι αθλητές και διαιτητές στους αγώνες
 
4. – 4Β. Στιγμιότυπα από την περσινή συμμετοχή στους αγώνες για το «Κύπελλο Μάχης της Κρήτης»