O τίτλος στην Ε.Ν. ΚΥΘΡΑΙΑΣ

Με πρωταθλήτρια την ομάδα της Ε.Ν.Κυθραίας  τέλειωσε το Παγκύπριο Διασωματειακό Πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας Ανδρών 2017/2018 στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση. 

Μετά από συναρπαστικές μάχες η Ε.Ν.Κυθραίας (φωτογραφία) κατάφερε να κερδίσει και τους δυο αντιπάλους της στην διαδικασία των play offs συμπληρώνοντας τέσσερις νίκες  έναντι μιας του ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου και δύο του Α.Ο.Σ. Τράπεζας Κύπρου. Η ομάδα της Ε.Ν.Κυθραίας κατά την διάρκεια των αγώνων χρησιμοποίησε τους αθλητές Χ. Σάντο, Μ. Χριστοδούλου, Χρ. Παπακυπριανού, Χρ. Ζαμπακίδη, Γ. Ιωάννου, Ζ. Αχιλλίδη.

Ο ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου κατάκτησε την προνομιούχα δεύτερη θέση συμπληρώνοντας τέσσερις νίκες και χωρίς να δεχτεί ήττα επί του Α.Ο.Σ. Τράπεζας Κύπρου.
Ε.Ν.Κυθραίας και ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου θα αγωνίζονται στην Α΄ Κατηγορία την περίοδο 2018 – 2019 ενώ ο Άρης Λεμεσού και η Ασπίδα Δασούπολης υποβιβάστηκαν στην Γ΄ Κατηγορία.

Η τελική κατάταξη  έχει ως ακολούθως:

1.   Ε.Ν. Κυθραίας 
2.  ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου                                                   
3.  Α.Ο.Σ. Τράπεζας Κύπρου  
4.   Ελληνισμόs Αλάμπρας                                                     
5.   ΠΑΕΚ Κολοσσίου                                                          
6.  ΑΡΙΩΝ Εργατων
7.  ΑΠΕΠ Πελενδρίου                                                      
8.  ΑΡΗΣ Λεμεσού
9.  ΑΣΠΙΔΑ Δασούπολης