Ποδηλασία στη Λευκωσία για καλό σκοπό

Ο αγώνας ΟΠΑΠ CYCLO Cup επιστρέφει την Τετάρτη (20/6) και η Λευκωσία ετοιμάζεται να υποδεχτεί εκατοντάδες ποδηλάτες και φίλους του αθλήματος, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Έτοιμη να υποδεχτεί για πέμπτη χρονιά το ΟΠΑΠ CYCLO Cup είναι η Λευκωσία, αφού την Τετάρτη (20/6) ο πιο γρήγορος και συναρπαστικός αγώνας ποδηλασίας επιστρέφει στην πρωτεύουσα. Από τις 16:30 μέχρι και τις 20:00, ο χώρος γύρω από τους Δημοτικούς Κήπους, δίπλα από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, θα μετατραπεί σε ποδηλατική πίστα! Ποδηλάτες και θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές στιγμές στο κέντρο της Λευκωσίας, αφού θα υπάρχει άφθονο θέαμα για τους φίλους της ποδηλασίας.

Όλοι όσοι επισκεφτούν το χώρο γύρω από το Δημοτικό Κήπο, εκτός από τον συναρπαστικό αγώνα τον οποίο θα παρακολουθήσουν, θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στους ρυθμούς του DJ Marcos και να απολαύσουν παγωμένη κυπριακή μπύρα Humor. 

Ο αγώνας ΟΠΑΠ CYCLO Cup  διοργανώνεται από το ποδηλατικό κατάστημα CYCLO Shop και τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, σε συνεργασία με το Δήμο Λευκωσίας. Μεγάλος χορηγός είναι η ΟΠΑΠ Κύπρου. Μέρος των καθαρών εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα για Παιδιά με Καρκίνο και Λευχαιμία «Ελπίδα».  

Τον αγώνα στηρίζουν επίσης οι SKA Accounting, Arla Protein, Christoudias Logistics, Humor Beer, Named Sport Nutrition και Ratio Cycling Club & Coffee.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα www.facebook.com/CycloCup, στο τηλέφωνο 22256566 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]