Στην Τεραγόνα ο Δημήτρης Λόρδος

Στην Τεραγόνα της Ισπανίας βρίσκεται από χθες (Τρίτη) ο πρόεδρος της ΣΚΟΚ Δημήτρης Λόρδος, μέσα στα πλαίσια της διεξαγωγής των φετινών Μεσογειακών Αγώνων.

Ο κ. Λόρδος, ως πρόεδρος της Επιτροπής Κυνηγετικού Όπλου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκοποβολής, έχει οριστεί από το προεδρείο της ISSF, Τεχνικός Επιθεωρητής των αγώνων σκοποβολής που θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια των Μεσογειακών Αγώνων.

Στους ίδιους αγώνες, ο αρχιδιαιτητής  της ΣΚΟΚ Κωστάκης Ξενοφώντος ορίστηκε μέλος της Επιτροπής Εφέσεων. Και οι δυο αυτοί ορισμοί στη μεγάλη Μεσογειακή διοργάνωση, τιμούν τόσο τους ίδιους τους αξιωματούχους της ΣΚΟΚ, όσο και τον κυπριακό αθλητισμό γενικότερα.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι διοργανωτές αφαίρεσαν το αγώνισμα του σκητ ανδρών και γυναικών από τους Μεσογειακούς κι έτσι η ΣΚΟΚ θα συμμετέχει μόνο με αθλητές και αθλήτριες του τραπ και του σταθερού στόχου.

Στο τραπ θα μας εκπροσωπήσουν οι διεθνείς σκοπευτές μας Ανδρέας Μακρής και Χριστόφορος Κωνσταντινίδης καθώς και η πρωταθλήτριά μας Γεωργία Κωνσταντινίδου, ενώ στο σταθερό στόχο, οι Αλέξανδρος Χριστοφόρου, Ανδρέας Χαραλάμπους, Μαριλένα Κωνσταντίνου και Κάλια Παπασωζομένου θα αγωνιστούν στο αεροβόλο τουφέκι ανδρών και γυναικών αντίστοιχα και η νεαρή Παναγιώτα Χαραλάμπους στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών.

Τους αθλητές συνοδεύουν ο προπονητής του τραπ Λεόντιος Λεοντίου και οι προπονήτριες του σταθερού στόχου Ιβάνκα Πέλτσιεβα και Ειρήνη Παντελή.