Έκπτωση 20% στις εγγραφές για το Cyprus Gran Fondo του 2019 (φώτος)

Ο μεγαλύτερος αγώνας ποδηλασίας δρόμου της Κύπρου θα διεξαχθεί μεταξύ 29-31 Μαρτίου και τα πρώτα πακέτα συμμετοχής διατίθενται με έκπτωση 20%.

Μέχρι την τελευταία ημέρα του Ιούλη θα μπορούν να αγοράζουν οι ποδηλάτες από όλο τον κόσμο τα πρώτα πακέτα συμμετοχής για το Cyprus Gran Fondo Powered by Volkswagen 2019 με έκπτωση 20%. Η σειρά UCI Gran Fondo World Series, η οποία αφορά ημιεπαγγελματίες και ερασιτέχνες ποδηλάτες, επισκέπτεται 22 πόλεις από τις πέντε ηπείρους και θα περάσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από την Πάφο, το τριήμερο 29-31 Μαρτίου 2019. 

Μέσα από τους αγώνες της σειράς UCI Gran Fondo World Series οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα πρόκρισης στον τελικό του παγκόσμιος πρωταθλήματος UCI Gran Fondo 2019. Στο φετινό τελικό, ο οποίος διεξάγεται μεταξύ 30/8 και 2/9 στο Βαρέζε της Ιταλίας, θα συμμετάσχουν και είκοσι Κύπριοι ποδηλάτες οι οποίοι προκρίθηκαν μέσω του Cyprus Gran Fondo Powered by Volkswagen 2018.
Το Cyprus Gran Fondo Powered by Volkswagen διοργανώνεται από την Activate Cyprus, με μεγάλο υποστηρικτή τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πάφου.
Μέχρι το τέλος Ιουλίου

Η προθεσμία της πρώτης προπώλησης πακέτων συμμετοχής λήγει στις 31 Ιουλίου και οι αθλητές που ενδιαφέρονται να τα αποκτήσουν έχουν την ευκαιρία να κλείσουν θέση με έκπτωση 20% επί της τελικής τιμής.

Υπάρχουν τρεις διαφορετικές επιλογές πακέτων. Το Basic στην τιμή των €160 (από €200), το οποίο περιλαμβάνει όλα τα βασικά οφέλη που προσφέρει η διοργάνωση. Το Εlite στην τιμή των €185 (από €230) που περιλαμβάνει διάφορα αναμνηστικά και αγωνιστική φωτογραφία. Και τέλος το πακέτο PRO στην τιμή των €320 (από €400), στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τεχνική υποστήριξη και αποθεραπεία (μασάζ) μετά τις διαδρομές. Μετά τη λήξη της προθεσμίας, οι τιμές των πακέτων αυτών θα αυξηθούν αναλόγως.

Για όσους ποδηλάτες το επιθυμούν, υπάρχουν και πακέτα που συνδυάζουν διανυκτερεύσεις σε συγκεκριμένα, διαπιστευμένα ξενοδοχεία της Πάφου. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν αρκετές επιλογές στη διάθεσή τους και η τιμή θα είναι ανάλογη με την κατηγορία κάθε ξενοδοχείου 
Περισσότερες πληροφορίες στο www.activatecyprus.com/en/events/granfondo και στο www.facebook.com/cyprusgranfondo.