Ιππόδρομος/τελευταία νέα

Η Λέσχη Ιπποδρομιών Λευκωσίας ανακοινώνει ότι:
 
Η επόμενη ιπποδρομιακή συνάντηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης τις 4.00 μ.μ.
 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 ιπποδρομίες και τα παιχνίδια Pick 8, Pick 6 και Pick 4 θα λειτουργήσουν ως ακολούθως:
 
1η ιπποδρομία:  Pick 8
3η ιπποδρομία:  Pick 6
5η ιπποδρομία:  Pick 4
 
Κατά την ιπποδρομιακή συνάντηση της Τετάρτης μεταφέρονται τα ακόλουθα ποσά στα πιο κάτω παιχνίδια:
 
Double Forecast    €2.314,56
Pick 4   Η Λέσχη εγγυάται ελάχιστο διανεμητέο ποσό       €5.000,00
Pick 6      Η Λέσχη εγγυάται ελάχιστο διανεμητέο ποσό       €8.423,70
Pick 8    Η Λέσχη εγγυάται ελάχιστο διανεμητέο ποσό     €31.282,46
 
Την Δευτέρα 1η Οκτωβρίου θα διεξαχθεί η κλασική ιπποδρομία «Κύπελλο Κυπριακής Δημοκρατίας» Gr.1, για καθαρόαιμους ίππους 4 ετών και άνω, που γεννήθηκαν στην Κύπρο και Κυπριακής εκτροφής ίππους 4 ετών και άνω, από την απόσταση των 1600 μέτρων. 
 
Η Λέσχη Ιπποδρομιών Λευκωσίας θα προσφέρει λουκουμάδες στους φιλίππους που θα επισκεφθούν τον Ιππόδρομο την Δευτέρα 1η Οκτωβρίου.
 
Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου αρχίζει στον Βρετανικό Ιππόδρομο Newmarket 3ήμερο  φεστιβάλ στο οποίο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων 7 κλασικές ιπποδρομίες εκ των οποίων οι  2 είναι Group 1.  Το φεστιβάλ ολοκληρώνεται το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου.
 
Η Cablenet και η Λέσχη Ιπποδρομιών Λευκωσίας, ανακοινώνουν στρατηγική συνεργασία για τα επόμενα 3 χρόνια που αφορά την τηλεοπτική κάλυψη των ιπποδρομιών στον Κυπριακό Ιππόδρομο.  Οι λάτρεις των ιπποδρομιών θα μπορούν να απολαμβάνουν ζωντανά τους αγώνες από το κανάλι 7SportsTVHD που βρίσκεται στη θέση 511 του τηλεοπτικού προγράμματος της Cablenet. Επίσης, οι φίλοι του σπορ θα μπορούν να ενημερώνονται για όλα τα νέα από τον κόσμο των ιπποδρομιών, μέσω της εκπομπής «Χωρίς Παρωπίδες», που θα προβάλλεται από το ίδιο κανάλι.
 
Από Λέσχη Ιπποδρομιών Λευκωσίας