«Ένας Κύπριος επιδιαιτητής στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων»

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων είναι ένα διεθνές αθλητικό γεγονός που διοργανώνεται κάθε τέσσερα χρόνια από τη ΔΟΕ και στο οποίο συμμετέχουν νέοι και νέες ηλικίας από 15 ως 18 ετών. Οι αγώνες αυτοί προετοιμάζουν και δίνουν μία πρώτη γεύση στους νεαρούς αθλητές από το τι θα ακολουθήσει εάν εξασφαλίσουν την πρόκριση τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Κύπρος μπορεί να μην συμμετείχε με αθλητές στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που διεξήχθησαν στο Μπουένος Άιρες, ωστόσο ένας Κύπριος επιδιαιτητής κράτησε την σημαία μας ψηλά σε αυτή τη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Βλαδιμήρου πρόσθεσε ακόμα μία λαμπρή παρουσία στο πλούσιο βιογραφικό καθώς ήταν ένας εκ των επιδιαιτητών στους αγώνες Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, στο άθλημα του Μπάτμιντον.

Η πρόσκληση ήρθε στο Κύπριο επιδιαιτητή απευθείας από την παγκόσμια Ομοσπονδία και ο Νίκος δεν δίστασε να αποδεχθεί την πρόταση. Ο Βλαδιμήρου ήταν όπως πάντα άψογος στα καθήκοντα του και άφησε τους πάντες ευχαριστημένους με την οργάνωση και τον τέλειο προγραμματισμό.