Συνεργασία Ocean Lava Πάφου και Ρόδου

Μία συνεργασία με αρκετά κοινά οφέλη έχουν συνάψει οι διοργανώσεις της σειράς Ocean Lava που θα διεξαχθούν σε Πάφο και Ρόδο. Οι δύο αγώνες διεξάγονται σε διαφορετικό χρονικό πλαίσιο και οι διοργανωτές τους έχουν έρθει σε συνεργασία προς όφελος των δύο αγώνων, αλλά και των συμμετεχόντων.

Το Ocean Lava Paphos θα προσφέρει δωρεάν συμμετοχή στους δέκα νικητές του Ocean Lava Rhodes, στους πρώτοι πέντε άνδρες και οι πρώτες πέντε γυναίκες. Οι νικητές του αγώνα της Ρόδου θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν και την Πάφο, για έναν ακόμη αγώνα της διεθνούς σειράς Ocean Lava Planet Series, στις 21 Απριλίου 2019. Το Ocean Lava Rhodes, διεξάγεται στις 21 Οκτωβρίου 2018 και είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τριαθλητικούς αγώνες στην Ελλάδα.

Η προσφορά αφορά μόνο το αντίτιμο συμμετοχής και δεν περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή και μετακινήσεις. 

«Θεωρούμε πως έχουμε πολλά κοινά σημεία με το Ocean Lava Rhodes και καθώς ο αγώνας της Ρόδου διεξάγεται σε εντελώς διαφορετική χρονικά περίοδο, πιστεύουμε ότι μπορούμε να συνεργαστούμε, έχοντας αμοιβαίο όφελος» σχολιάζει ο επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής του Ocean Lava Paphos κ. Μιχάλης Χατζηϊωάννου.
 
Το Ocean Lava Paphos κινείται στο παραλιακό μέτωπο της Κάτω Πάφου, με την Κολύμβηση (Sprint 750μ | Olympic 1.500μ) στα Δημοτικά Μπάνια, την ποδηλασία (Sprint 20χλμ | Olympic 40χλμ) στον παραλιακό μέχρι τη Γεροσκήπου και το Τρέξιμο (Sprint 5χλμ | Olympic 10χλμ) παράλληλα με τη θάλασσα. 

Πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες τριάθλου στην Κύπρο ο οποίος ξεκίνησε ως Pafos Triathlon για να μετεξελιχτεί από το 2018 σε Ocean Lava Paphos.

Για εγγραφές μέχρι 30 Νοεμβρίου ισχύουν ειδικές τιμές.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο www.oceanlavacyprus.com, συνεχής ενημέρωση στο www.facebook.com/OceanLavaPaphosCyprus και φωτογραφίες στο www.instagram.com/oceanlavapaphos.