Μεγάλα παιχνίδια στο Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα πετόσφαιρας (φώτος)

Πολύ καλό παιγνίδι παρακολουθήσαμε ανάμεσα στα δύο πανεπιστήμια με εκείνο όμως του Πανεπιστημίου Λευκωσίας να παρουσιάζεται περισσότερο έτοιμο και πιο αποτελεσματικό σε επίθεση και άμυνα κερδίζοντας το πρώτο σετ με 25-15.
 
Στην συνέχεια και παρά την βελτίωση των παικτών του Frederick University οι παίκτες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας παρέμειναν συγκεντρωμένοι και το πήραν και αυτό με 25-19.
Στους ίδιους ρυθμούς κύλησε και το τρίτο σετ με τους παίκτες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας να υπερτερούν τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση κερδίζοντας τελικά και ο τρίτο σετ με 25-20 αλλά και το παιγνίδι με 3-0 σετ
 
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 3-2
Συγκλονιστικό παιγνίδι έγινε ανάμεσα στα δύο πανεπιστήμια σωστή διαφήμιση του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού αλλά και του ανταγωνισμού αφού οι παίκτες και των δύο πανεπιστημίων τα έδωσαν όλα στο γήπεδο για την νίκη και δικαίως χειροκροτήθηκαν στο τέλος τους αγώνα.
 
Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο ξεκίνησε πολύ δυνατά κερδίζοντας το πρώτο σετ με 25-20 για να δεχτεί την αντεπίθεση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου στο δεύτερο στο οποίο παρακολουθήσαμε εξαιρετικό βόλεϊ με φοβερές διακυμάνσεις. Τελικά το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο κατάφερε να κερδίσει με 26-28 φέρνοντας το παιγνίδι στα ίσα. 
 
 Η αντεπίθεση για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο συνεχίστηκε και στο τρίτο σετ το οποίο κέρδισε μάλιστα εύκολα με 14-25 .
 
Άμεσα αντέδρασε όμως και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο οι παίκτες του οποίου μετά από μία εκπληκτική και συνεχή αντεπίθεση κατάφεραν να ισοφαρίσουν τα σετ με 25-22 και να οδηγήσουν το παιγνίδι στο τάι μπρέικ το οποίο μάλιστα κέρδισαν με 15-10 και φυσικά και τον αγώνα με 3-2 σετ γεγονός το οποίο τους επέτρεψε να πανηγυρίσουν έντονα.