Με σπασμένα τα φρένα - Νέα εντυπωσιακή νίκη του Πανεπιστημίου Frederick

Νέα εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του Πανεπιστημίου Frederick με αντίπαλο αυτή την φορά  την φιλόδοξη ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου.
 
Παίζοντας εξαιρετικά καλά  κατάφερε να προηγηθεί στο Α μέρος με 2-0 βάζοντας τις βάσεις για ακόμη  μία νίκη από πολύ νωρίς.
 
Στην επανάληψη το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο προσπάθησε να αντιδράσει στα πρώτα στάδια του Β μέρους  αλλά η σταθερότητα στη άμυνα του Frederick University δεν τους επέτρεψε να πετύχουν το αναμενόμενο ενώ στον αντίποδα σε μία αντεπίθεση οι παίκτες του Frederick University πέτυχαν και τρίτο τέρμα «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το παιγνίδι  ενώ λίγο πριν από το τέλος του αγώνα κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον θρίαμβο τους και με τέταρτο τέρμα φεύγοντας από το  γήπεδο θριαμβευτές ανεβάζοντας τον πήχη της δυσκολίας για το φετινό πρωτάθλημα ακόμη ψηλότερα.
 
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 3-1 (0-0)
 
Ένα 15λεπτο στα αρχικά στάδια του Β μέρους του παιγνιδιού ήταν αρκετό για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας όχι απλά να καθαρίσει το παιγνίδι αλλά και να πετύχει μία πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και στο κυνήγι του φετινού τίτλου σε ένα εξαιρετικά δύσκολο πρωτάθλημα.
 
Και όμως η εξέλιξη του παιγνιδιού σε τίποτα δεν προδίκαζε το τελικό αποτέλεσμα αφού το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες αναμένοντας κανείς την ίδια εξέλιξη και στο Β μέρος.
 
Στο ποδόσφαιρο όμως όλα μπορούν να γίνουν και το παιγνίδι ανάμεσα στα δύο πανεπιστήμια το απέδειξε περίτρανα αφού μέσα σε 15 λεπτά όλα άλλαξαν. Αυτό που κατάφερε το Πανεπιστήμιο Κύπρου ήταν απλά να μείωση στο τέλος του παιγνιδιού την διαφορά και να προσβλέπει σε καλύτερες εμφανίσεις.
 
Ο τελικό  3-1 κρίνεται δίκαιο αποτέλεσμα και αναμένουμε με ενδιαφέρον την συνέχεια του πρωταθλήματος.