Με πίστη και αισιοδοξία στην Κροατία

Για την Κροατία αναχωρεί ξημερώματα της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου η αποστολή του CyView Α.Σ. Λατσιά για να αντιμετωπίσει την ZRK Koka στο πλαίσιο της Προκριματικής φάσης του Τσάλεντζ Καπ Γυναικών. 
 
 Το έργο της περσινής Κυπελλούχου μας ιδιαίτερα δύσκολο αφού θα έχει απέναντι της μια ιδιαίτερα δύσκολη και συνάμα έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη παρ' όλα αυτά θα επιδιώξει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 
Πάνοπλη και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πάει στην Κροατία η ομάδα των Λατσιών η οποία τα τελευταία χρόνια έχει κτίσει την δική της εμπειρία στην Ευρώπη και ψάχνει την δική της υπέρβαση με την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. 
 
Προπονητής της ομάδας για τους αγώνες με την ZRK Koka θα είναι ο Κώστας Κωνσταντίνου ο οποίος θα βρεθεί στον πάγκο της ομάδας αντικαθιστώντας μόνο για τα παιχνίδια με την Κροατική ομάδα τον Ανδρέα Σοφοκλέους να μην μπορεί να κοουτσάρει την ομάδα του λόγω του διπλώματος που ζητά να έχει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. 
 
Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στις 18:00 ο πρώτος αγώνας με τον επαναληπτικό να έχει οριστεί την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 17:00. Την Δευτέρα επιστρέφει η αποστολή στην Κύπρο. 
 
Αναλυτικά πρόγραμμα: 
Παρασκευή 16 Νοεμβρίου
18:00 ZRK Koka - CyView Α.Σ. Λατσιά
Κυριακή 18 Νοεμβρίου 
17:00 CyView Α.Σ. Λατσιά - ZRK Koka
Αναλυτικά η αποστολή: 
Προπονητής: Κώστας Κωνσταντίνου
 
Αρχηγός Αποστολής: Θανάσης Παράσχος
 
Συνοδοί: Κώστας Ορφανού
Δημήτρης Βλατού
 
Οι χειροσφαιρίστριες: 
1. Scutaite Virginia
2. Ιωάννου Βάσω
3. Μανώρα Όλγα
4. Χαραλάμπους Μαριάννα
5. Εκατερινέσκου Άννη
6. Σούσου Γιαννούλα
7. Βραχίμη Έλενα
8. ΚαντούΜικαέλλα
9. Αβρααμίδου Ιωάννα
10. Τάκη Άντρια
11. Δημητριεβιτς Άντζελα 
12. Giofu Gabriella
13. GhermaIonela
 

Από ιστοσελίδα ΚΟΧ