Νίκη τίτλου για το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Αήττητο κέρδισε φέτος τον «δικό» του τίτλο το εκπληκτικό στο άθλημα της Χειροσφαίρισης Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο αφού στην τελευταία αγωνιστική αγωνίστηκε με το ίδιο σθένος και το ίδιο ενδιαφέρον και παρά το γεγονός ότι κανένα αποτέλεσμα δεν θα του στερούσε τον τίτλο.

Παίζοντας σοβαρά και πειθαρχημένα όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια οι παίκτες του πήραν από πολύ νωρίς το προβάδισμα (σκορ ημιχρόνου 21-12)  και συνέχισαν έτσι μέχρι και το τέλος και παρά την αντίσταση και την επίθεση διάρκειας που εξαπέλυσαν οι αντίπαλοι τους ,οι παίκτες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας οι οποίοι κυνήγησαν την ανατροπή.

Οι παίκτες όμως του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου όποτε χρειαζόταν να πατήσουν γκάζι το έκαναν και ξέφευγαν όπου και όταν έπρεπε από τους αντιπάλους καταγράφοντας ένα ασύλητο ρεκόρ στα Πανεπιστημιακά Πρωταθλήματα και ειδικότερα στο άθλημα της χειροσφαίρισης όπου έχουν δημιουργήσει την δική τους παντοκρατορία κατακτώντας όλους τους τίτλους των τελευταίων πολλών χρόνων .

Η δουλειά που γίνεται είναι εξαιρετικά καλή και τα αποτελέσματα αποδεικνύουν από μόνα τους του λόγου το αληθές. Είμαστε σίγουροι πως αυτή η δουλειά θα συνεχιστεί και δεν μένει παρά να δούμε τους αντιπάλους τους να βρίσκουν τον τρόπο να αναχαιτίσουν την υπερδύναμη της Πανεπιστημιακής Χειροσφαίρισης   που ακούει στο όνομα Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο .

Μεγάλο ενδιαφέρον όμως προκαλεί και το τελευταίο παιγνίδι της χρονιάς ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Πανεπιστήμιο Κύπρου για την αποφυγή της τελευταίας θέσης. Θυμίζουμε ότι στον πρώτο αγώνα είχε κερδίσει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας εκτός έδρας με ένα γκολ 29-30 και αναμένουμε να δούμε ένα συναρπαστικό παιγνίδι για την νίκη.