Έπιασε 10άρι ο Παρνασσός και οδεύει προς τον τίτλο...

Το αλάνθαστο σερί του συνέχισε ο Παρνασσός Στροβόλου ο οποίος στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών επικράτησε άνετα του Προοδευτικού Πάφου και παρέμεινε μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Δύσκολη αλλά σημαντική νίκη για το Ευρωπαϊκό επί του ΑΠΟΕΛ, με το διπλό έφυγε από το κλειστό του Αγίου Δομετίου το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς κόντρα στον Μαυρομμάτη. 

Αήττητος ο Παρνασσός...
Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα ο Παρνασσός κόντρα στον Προοδευτικό αφού επικράτησε άνετα με 39-18 και κατέκτησε τη 10η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στον θεσμό. Η ομάδα του Στροβόλου είχε σ' ένα ακόμα παιχνίδι εντυπωσιακή παρουσία, περιόρισε σημαντικά τον αντίπαλο σε άμυνα και επίθεση και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Δημήτρη Στούμπη που πέτυχε 8 γκολ πανηγύρισε μια ακόμα επιβλητική νίκη. Μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα, από νωρίς ανέλαβε πρωτοβουλίες παίρνοντας το προβάδισμα κλείνοντας παράλληλα το ημίχρονο με το 22-8. Στο δεύτερο μέρος ο Σάββας Ζωγράφος είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στην αποστολή φτάνοντας χωρίς η ομάδα να χάσει την συνοχή της κατακτώντας το ροζ φύλλο με 39-18. 

Δύσκολη νίκη για Ευρωπαϊκό...
Πολύ δύσκολη και συνάμα σημαντική νίκη πέτυχε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου που επικράτησε του ΑΠΟΕΛ με 33 - 27 και παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου. Η ομάδα του Ανδρέα Ανδρέου τα βρήκε κάπως σκούρα κόντρα στους γαλαζοκίτρινους, οι οποίοι έχοντας στο ρόστερ τους νεαρούς και εξελίξιμους χειροσφαιριστές έβαλε δύσκολα στον περσινό πρωταθλητή. Παρ' όλα αυτά η εμπειρία του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου σε τέτοια δύσκολα παιχνίδια ήταν καταλυτική αφού έχοντας τον Χρίστο Χρυσάνθου οδηγό κατέκτησε στο τέλος τη νίκη. Ο Κύπριος χειροσφαιριστής πέτυχε 8 γκολ και ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. 

Διπλό για Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς
Την 3η του νίκη στο πρωτάθλημα κατέκτησε το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς το κερδίζοντας άνετα τον μαχητικό Μαυρομμάτη με 23-15. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δεν έδωσαν δικαιώματα στην ομάδα του Αγίου Παύλου να αμφισβητήσει την ανωτερότητα τους και δίκαια πήραν το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Το παιχνίδι κυρίως στο πρώτο μέρος ήταν συναρπαστικό αφού οι δύο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ κλείνοντας το ημίχρονο με το 9-7 υπέρ του Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς. Το δεύτερο μέρος όμως ήταν εντελώς διαφορετικό, αφού οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και με τον Μάριο Χαραλάμπους να πετυχαίνει 8 γκολ κατέκτησε στο τέλος άνετα τη νίκη με το τελικό 23-15. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Παρνασσός - Προοδευτικός 39-18
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου - ΑΠΟΕΛ 33-27
Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου - Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς 15-23