Πανεπιστήμιο Κύπρου: Νίκη και ελπίδα για την 2η θέση (φώτος)

Πολύτιμη νίκη που του επιτρέπει να διατηρεί στο ακέραιο τις ελπίδες του για τη 2η θέση πέτυχε το Πανεπιστήμιο Κύπρου επί του σκληροτράχηλου Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου  με 0-2 σε ένα αγώνα που τα είχε όλα.
 
Από το ξεκίνημα του αγώνα το Πανεπιστήμιο Κύπρου ήταν καλύτερο και έλεγχε το παιγνίδι  βρίσκοντας αλλά και χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, την ώρα που το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου  ήταν πάντα απειλητικό στις αντεπιθέσεις σπαταλώντας με τη σειρά του μερικές εξαιρετικές ευκαιρίες με προϋποθέσεις για να προηγηθεί .
 
Το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου αντικατόπτριζε και τις προσπάθειες των δύο ομάδων μέσα στον αγωνιστικό χώρο ενώ ταυτόχρονα αναμενόταν  με ενδιαφέρον η αντίδραση των δύο ομάδων στο  Β μέρος .
 
Ότι όμως δεν κατάφερε στο Α' ημίχρονο το Πανεπιστήμιο Κύπρου το πέτυχε στο Β μέρος και συγκεκριμένα στο 30 λεπτό όπου πέτυχε το 0-1  μετά από όμορφο συνδυασμό των παικτών του .
 
Με το εις βάρος του τέρμα το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ήταν φυσικό οι παίκτες του να ανέβουν ψηλά και να πιέσουν για την ισοφάριση και έφτασε πολύ κοντά χωρίς όμως το ποθητό αποτέλεσμα και όπως είθισται να γίνεται σε τέτοιου είδους παιγνίδια οι αντίπαλοι σε μία συντονισμένη προσπάθεια και επίθεση κατάφεραν να πετύχουν το 0-2 στο 46 λεπτό «σκοτώνοντας» ταυτόχρονα και το παιγνίδι αφού δεν υπήρχε πλέον χρόνος για οποιαδήποτε ανατροπή.
 
Με την νίκη του αυτή το πανεπιστήμιο Κύπρου παρέμεινε σε τροχιά στην προσπάθεια του για κατάκτηση της 2η θέσης .
 
Το άλλο παιγνίδι που ήταν προγραμματισμένο για να γίνει ανάμεσα σε Frederick University και Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο είχε άδοξο τέλος και το αποτέλεσμα θα κριθεί στην δικαστική.