Έναρξη στο «Li-Ning Cyprus Junior 2019»

Πραγματοποιήθηκε την, Παρασκευή 19 Απριλίου, η έναρξη του Διεθνούς Τουρνουά Κάτω των 19 ετών 2018 (Li-Ning Cyprus Junior International 2019) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πολυπροπονητηρίου «Ευάγγελος Φλωράκης».

Στο χώρο έχουν τοποθετηθεί πέντε γήπεδα στα οποία διεξάγονταν συνεχώς αγώνες με την διαδικασία νοκ άουτ. Αυτό έδωσε στους παρευρισκόμενους την δυνατότητα να παρακολουθούν συναρπαστικούς αγώνες ταυτόχρονα.
Τους αγώνες παρακολούθησαν πλήθος αθλητών, προπονητών καθώς και αρκετοί φίλοι του αθλήματος από όλη την Κύπρο. Οι αγώνες ήταν εντυπωσιακοί και περιείχαν εκπληκτικούς πόντους όπως και συγκλονιστικές ανατροπές, καθώς το θέαμα ήταν αντάξιο της ποιότητας των αθλητών που συμμετέχουν. Οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό έτσι ώστε να πάρουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Την Πέμπτη, 18 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις τόσο των προπονητών όσο και των διαιτητών μαζί με τον επιδιαιτητή των αγώνων στο Ξενοδοχείο ‘’Άστυ’’ στην Λευκωσία.  Ο επιδιαιτητής υπενθύμισε  στους παρευρισκόμενους τους κανονισμούς, τονίζοντας τα  καίρια σημεία που επιθυμεί να τηρήσουν τόσο οι αθλητές, αλλά και οι προπονητές κατά την διάρκεια των αγώνων.

Η συνέχεια θα δωθεί αύριο Σάββατο 20 Απριλίου με τους προημιτελικούς όλων των κατηγοριών. Η ώρα έναρξης των αγώνων είναι η ώρα 10:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Δελτίο Τύπου Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπάντμιντον