3ος αγώνας Πρωταθλήματος υπερπήδησης εμποδίων 2019

Το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου 2019 διεξήχθη ο 3ος Αγώνας Πρωταθλήματος Υπερπήδησης Εμποδίων 2019 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Ο διήμερος αγώνας πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Λυθροδόντα με τη συμμετοχή αθλητών του Ιππικού Ομίλου Cavalier, του Ιππικού Ομίλου Λαπάτσα, του Ιππικού Ομίλου Λευκωσία, του Ιππικού Ομίλου  Cyprus Equestrian Society και του Ιππικού Ομίλου Λυθροδόντα.

Οι αθλητές έλαβαν μέρος στα αγωνίσματα Ανάπτυξης και στις κατηγορίες Πρωταθλήματος Παίδων, Δ, Γ, Β, και Α

Νικητές στις κατηγορίες Πρωταθλήματος αναδείχθηκαν οι πιο κάτω: 

Στην κατηγορία Δ (1,00-1,05μ) την πρώτη θέση κατέλαβαν το Σάββατο το ζεύγος Έκτορας Κοκκίνης και Zenon Kitiefs του Ιππικό Ομίλου Λυθροδόντα και την Κυριακή  η αθλήτρια του Ιππικού Ομίλου Λευκωσίας Νικολαίς Μαλλούπα με το άλογο Econda Roos Β.

Στην κατηγορία Γ (1,05-1,10μ) την πρώτη θέση κατέκτησε και τις δύο μέρες ο αθλητής του Ιππικού Ομίλου Λυθροδόντα  Πέτρος Γεωργίου με το άλογο  Lanci.

Στην κατηγορία Β (1,10-1,15μ) νικητές αναδείχθηκαν το Σάββατο το ζεύγος Μαρίνα Καπετάνιου και Z Akinos και την Κυριακή το ζεύγος Μάρλεν Βαφεάδη και Nilda Rouge και οι δύο του Ιππικού Ομίλου Λυθροδόντα.

Στην κατηγορία Α, (1,20-1,25μ) την πρώτη θέση κατέλαβε το Σάββατο η αθλήτρια Ανν Γκοζέτ με το άλογο Zvegor του Ιππικού Ομίλου Λυθροδόντα και την Κυριακή ο αθλητής Παναγιώτης Τσακτίρης με το άλογο La Belle Van Dorperheide, επίσης του Ιππικού  Ομίλου Λυθροδόντα.