Σεμινάρια ασφαλούς οδήγηση: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση

Η εκπαίδευση σώζει ζωές, και αυτή την βασική εκπαίδευση οδήγησης μοτοσυκλέτας προσφέρει ο Όμιλος Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας υπό την εποπτεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας και την πλήρη χορηγία της ΕΚΟ Κύπρου.

Επιστρατεύοντας το διεθνούς φήμης California Superbike School ο Όμιλος Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία για 3η συνεχόμενη χρονιά τα Σεμινάρια Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσυκλέτας City’s A.R.T.

Στόχος του προγράμματος είναι να επισημάνει και να διορθώσει άμεσα τα συνήθη λάθη χειρισμού της μοτοσυκλέτας από τον αναβάτη σε συνθήκες πόλης. 

Στα εκπαιδευτικά σεμινάρια Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσυκλέτας City’s A.R.T οι αναβάτες έμαθαν τεχνικές τις οποίες εφάρμοσαν σε συνθήκες οδήγησης στην πόλη και η πρακτική εφαρμογή των τεχνικών αυτών στη πίστα της Daytona στην Λευκωσία τους βοήθησε να εμπεδώσουν λεπτομέρειες οι οποίες μπορεί να τους βγάλουν από μια δύσκολη στιγμή και δυνητικά να τους σώσουν την ζωή.  

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο αποτελεί μέρος της διαχρονικής προσπάθειας της ΕΚΟ όσον αφορά στην αποφυγή των οδικών συγκρούσεων και μείωση των θανατηφόρων δυστυχημάτων, το οποίο έχει την διαχρονική και ουσιώδη στήριξη της Αστυνομίας Κύπρου.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσυκλέτας City’s A.R.T θα συνεχιστούν το φθινόπωρο στις 14 & 15 Σεπτεμβρίου και στις 26 & 27 Οκτωβρίου.  
(Στις 15/9/2019 θα εκπαιδευτούν μέλη της Λέσχης Star Club Cyprus και της Sacred Coalition.)