Βραβεύτηκαν οι νικητές του τρίτου αγώνα

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο οίκημα του Κυνηγετικού Συλλόγου «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου, η Οργανωτική Επιτροπή του Ζ’ Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας, απένειμε τα έπαθλα στους νικητές του τρίτου αγώνα, τον οποίο αθλοθέτησαν η εταιρία CHRISTOUDIAS LOGISTIGS και τα ελαστικά PIRELLI. Τους παρευρισκομένους καλωσόρισε στο σωματείο, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Γεωργίου, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας Ανδρέας Νικολάου και ο πρόεδρος της ΣΚΟΛΕΥ Λουκάς Ψημολοφίτης.

Στην ομαδική κατάταξη, πρώτευσε η ομάδα του Κ.Σ. «Πολύκαττος» Αγίας Μαρίνας με 165/200, ενώ δεύτερη κατετάγη η ομάδα του Κ.Σ. «Σπίθα» Λατσιών με 162/200 και τρίτη η «Φτέλια» Γερίου με 157/200. Στην Α’ κατηγορία των κυνηγών, νικητής ανεδείχθη ο Νίκος Χριστοδούλου του Κ.Σ. Αγίου Επιφανίου που πέτυχε 44/50, ενώ στη δεύτερη και τρίτη θέση ισοβάθμησαν με 43/50, οι Σπύρος Χατζηπαπάς του Κ.Σ «Σπίθα» Λατσιών και Γιάννης Κωνσταντινίδης του Κ.Σ «Πολύκαττος» Αγίας Μαρίνας.

Στη Β’ κατηγορία των κυνηγών, βραβεύτηκαν ο Αντώνης Αντωνίου του Κ.Σ. «Φτέλια» Γερίου που πέτυχε 42/50, ο Αντώνης Θεοχάρους της «Στάζουσας» Πυργών (41/50) και ο Χρίστος Παναγιώτου του Κ.Σ. «Πλουμί» Κοκκινοτριμιθιάς. Οι Θανάσης Κωνσταντίνου (Πολύκαττος), Ηλίας Χαραλάμπους και Κώστας Φωτόπουλος (Πλουμί) ήταν οι νικητές στους βετεράνους κυνηγούς και οι νεαροί Γιάννης Νεοφύτου (Πανσόλειος),  Μιχάλης Ζήσιμος (Σπίθα) και Πέτρος Γιαννακάκης (Πανσόλειος) στους έφηβους, ενώ ο μικρός Ανδρέας Καττίδης του Κ.Σ Αναλιόντα ήταν ο νικητής στους παίδες. Τέλος, στις κατηγορίες των σκοπευτών, ο Ευγένιος Ζήσιμος (Σπίθα) ήταν ο νικητής στην Α’ κατηγορία, ο Παύλος Παύλου (Ταμασός) στη Β’ κατηγορία και ο Κυριάκος Πατσαλίδης (ΣΚΟΚΕΡ), στους βετεράνους σκοπευτές.