Έτοιμη η Εθνική ομάδα Μότοκρος

Ένας αγώνας μας χωρίζει από τη ολοκλήρωση του παγκυπρίου πρωταθλήματος Μότοκρος και η Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας άρχισε τις προετοιμασίες ενόψει των διεθνών υποχρεώσεων των αθλητών της. 
Πρώτη ενέργεια ήταν η επιλογή της εθνικής ομάδας Μότοκρος η οποία θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον αγώνα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Βαλκανίων που θα διεξαχθεί στην Βουλγαρία τον ερχόμενο Μήνα.

Για την επιλογή των αθλητών η ΚΟΜ έθεσε από την αρχή της αγωνιστικής σεζόν ειδικά κριτήρια, όπως μεταξύ άλλων την θέση του αθλητή στην βαθμολογία του πρωταθλήματος, να έχει σταθερή απόδοση κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος και να έχει την στήριξη της οικογένειας του σε περίπτωση που ο επιλεγμένος αθλητής είναι ανήλικος.

Η φετινή επιλογή έγινε πριν από μια εβδομάδα και οι πέντε αθλητές που θ αποτελέσουν την εθνική ομάδα είναι ο φετινός πρωταθλητής της κατηγορίας ΜΧ1 Χρίστος Τσαγγαράς, ο πρωτοπόρος της κατηγορίας ΜΧ2 Χρύσανθος Γεωργίου, ο πρωταθλητής της κατηγορίας ΜΧ3 Μαρίνος Τσαγγαράς, ο Άριστος Γεωργίου της ΜΧ2 και ο Αριστόδημος Έλληνας πρωταθλητής της κατηγορίας MX85.

Τις προσπάθειες της Εθνικής ομάδας Μότοκρος στηρίζει η εταιρία MOTORACE η οποία εξειδικεύεται στους τομείς των ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσικλέτας, αντιπροσωπεύοντας κορυφαίες μάρκες όπως την Dunlop, Motorex, Alpinestars και πολλές άλλες.

Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ είναι αναγνωρισμένη από την Διεθνή Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας F.I.M , είναι μέλος τους Κ.Ο.Α  και της Κ.Ο.Ε.