Έρχεται το "EBT Cablenet Beach Handball Tournament"

Το Cyprus Handball Club είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διεξαγωγή του EBT CABLENET BEACH HANDBALL TOURNAMENT - Larnaka 2019 που θα γίνει στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου ΛάρνΤο Cyprus Handball Club είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διεξαγωγή του EBT CABLENET BEACH HANDBALL TOURNAMENT - Larnaka 2019 που θα γίνει στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Λάρνακας στην Παραλία των Φοινικούδων το Σαββατοκυρίακο 26 -28 Ιουλίου 2019.

To Beach Handball έχει ήδη δείξει το δρόμο προς την επιτυχία για την Κύπρο και αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς δημιουργόντας μεγάλες προσδοκίες για μελλοντικές διεθνείς συμμετοχές και διακρίσεις όπως για παράδειγμα την συμμετοχή της Εθνικής Γυναικών Beach Handball στο φετινό Euro που θα διεξαχθεί στην Πολωνία τον ερχόμενο Ιούλιο όπως επίσης και την Συμμετοχή των Εθνικών Ομάδων Ανδρών και Γυναικών στην 3η Μεσογειάδα Αθλημάτων παραλίας τον ερχόμενο Αύγουστο. 

Η επιμονή και υπομονή του Cyprus Handball Club τα τελευταία 2 χρόνια, με συνεχείς ανανεώσεις και αναπροσαρμογές στις τοπικές διοργανώσεις σε συνεργασία πάντοτε με την Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης, έχουν ήδη δείξει εξαιρετικά σημάδια βελτίωσης και ανόδου του αθλήματος στην Κύπρο. Η περσινή μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης στην Λάρνακα, θεωρούμε ότι έχει θέσει γερές βάσεις και διασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία και της φετινής μας προσπάθειας. 

Η εταιρεία Cablenet ως ο μοναδικός πλήρως ανεξάρτητος εναλλακτικός τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Κύπρο που προσφέρει υπηρεσίες ευρυζωνικής πρόσβασης, σταθερής τηλεφωνίας και τηλεόρασης μέσω καλωδιακής σύνδεσης, μέσα στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, συμμερίζεται το όραμα μας και θα στηρίξει την φετινή διοργάνωση ως Πλατινένιος Χορηγός. 

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς να έχουμε την στήριξη εταιρειών όπως η Cablenet γνωρίζοντας την μεγάλη συνεισφορά τους στην κοινωνία και πιο συγκεκριμένα στον Κυπριακό Αθλητισμό. Ευχόμαστε η φετινή συνεργασία να αποτελέσει την αρχή μιας μακροχρόνιας και παραγωγικής σχέσης μεταξύ των 2 πλευρών.