Μεταξύ 29 Ιουνίου και 24 Ιουλίου υπό την επίβλεψη των Άρα Πετροσιάν και Γιώργου Κυπριανού.
Καλοκαιρινό ποδοσφαιρικό καμπ διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων με προπονήσεις υψηλής έντασης υπό την επίβλεψη των Άρα Πετροσιάν και Γιώργου Κυπριανού, διοργανώνει η Arsenal Soccer School Cyprus. Μεταξύ 29 Ιουνίου και 24 Ιουλίου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Κώστας Παπαέλληνας» στο Στρόβολο, οι νεαροί ποδοσφαιριστές γεννημένοι μεταξύ 2002 και 2005 θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες, δουλεύοντας στο τεχνικό κομμάτι, τόσο εντός γηπέδου, όσο και στο video room.
Το πρόγραμμα
Το Arsenal Summer Soccer Camp θα διεξάγεται καθημερινά, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι. Οι πρώτες δύο ώρες θα αναλώνονται στο γήπεδο και στην προπόνηση, ενώ μετά το διάλλειμμα, οι νεαροί θα μεταφέρονται στην κλειστή αίθουσα μπάσκετ του Κεραυνού, για μονόωρο μάθημα με βίντεο, όπου θα γίνεται ανάλυση της προπόνησης τους ή εκμάθηση διαφόρων στοιχείων του αθλήματος. Από τις 11:30 μέχρι τις 12:30 οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν άλλα αθλήματα στην κλιματιζόμενη κλειστή αίθουσα, ενώ η ημέρα θα τελειώνει με το γεύμα.
Μάξιμουμ τριάντα παιδιά θα γίνουν δεκτά στο καμπ, αφού η συγκεκριμένη διοργάνωση προορίζεται για νεαρούς υψηλότερου ποδοσφαιρικού επιπέδου, που επιθυμούν το καλοκαίρι να βελτιώσουν το παιχνίδι τους. Στους συμμετέχοντες και των τεσσάρων εβδομάδων, θα δοθεί ανάλυση της απόδοσης τους με το τέλος του καμπ.
Όσον αφορά τις τιμές του Arsenal Summer Soccer Camp, αυτές είναι 100 ευρώ για μία εβδομάδα, 190 ευρώ για δύο εβδομάδες, 270 ευρώ για τρεις εβδομάδες και 320 ευρώ για εβδομάδες. Για την επιλογή του μεσημεριανού υπάρχει επιπλέον χρέωση 20 ευρώ την εβδομάδα, ενώ για αδέλφια υπάρχουν ειδικές τιμές.
Στα πλαίσια του Κεραυνός Summer Camp
Το Arsenal Summer Soccer Camp εντάσσεται στα πλαίσια του Κεραυνός Summer Camp, το οποίο θα «τρέχει» το ίδιο διάστημα, αλλά χωριστά. Το Κεραυνός Summer Camp διοργανώνεται από το Στροβολιώτικο σωματείο, την Arsenal Soccer School Cyprus και τη Masters Tennis Academy και προσφέρει την ευκαιρία στα παιδιά να συνδυάσουν τα τρία αθλήματα, μπάσκετ, ποδόσφαιρο και τένις. Όσοι νεαροί δεν επιλέξουν τις εξειδικευμένες ποδοσφαιρικές προπονήσεις του Arsenal Summer Soccer Camp, έχουν στη διάθεση τους και την επιλογή του καλοκαιρινού καμπ του Κεραυνού.