Σαν τρελό φορτηγό το Πανεπιστήμιο Frederick (φώτος)

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι παίκτες του Frederick University οι οποίοι αγωνιζόμενοι με ιδιαίτερο αγωνιστικό πάθος και εκπληκτική τεχνική κατάφεραν να προηγηθούν στο Α μέρος με 0-3 βάζοντας τις προϋποθέσεις για μία μεγάλη και ευρεία νίκη κάτι που τελικά κατάφεραν- αφού ξεδίπλωσαν τις ποδοσφαιρικές αρετές τους , ιδιαίτερα στο Β μέρος- να πετύχουν άλλα 7 τέρματα μεγαλώνοντας τον θρίαμβο τους με το τελικό 0-10 . 
 
Από την άλλη το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο βρέθηκε σε πολύ άσχημη μέρα αφού οι παίκτες του διαθέτουν και την ποδοσφαιρική γνώση αλλά και τις ικανότητες για πολύ μεγαλύτερα πράγματα και θα πρέπει να σηκώσουν κεφάλι το συντομότερο δυνατό για να αποδείξουν ότι η συγκεκριμένη εμφάνιση τους δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές τους δυνατότητες και είμαστε σίγουροι ότι οι παίκτες του θα το πράξουν στο αμέσως  επόμενο παιγνίδι . 
 
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 0-4 (0-0)
 
Πραγματικό ντέρμπι με κύριο χαρακτηριστικό τη δύναμη και το πάθος διεξήχθη  ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για το Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Φούτσαλ Αντρών. 
Μεγάλοι νικητές μετά από ένα μεγάλο και εντυπωσιακό παιγνίδι αναδείχθηκαν   οι φιλοξενούμενοι με 0-4 σε ένα παιχνίδι όμως που σε καμία περίπτωση δεν προδίκαζε το αποτέλεσμα και νοουμένου ότι το πρώτο μέρος μετά από εντυπωσιακές φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες έληξε ισόπαλο 0-0 και παρά το γεγονός ότι όσο περνούσε η ώρα, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας δημιουργούσε και έχανε τις πιο κλασικές ευκαιρίες, με τον τερματοφύλακα όμως του  Πανεπιστημίου Κύπρου να πραγματοποιεί εκπληκτική εμφάνιση κρατώντας το μηδέν παθητικό. Έτσι, το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των 2 ομάδων στο Α΄ ημίχρονο .
 
Ότι όμως δεν πρόσφερε το πρώτο μέρος (τουλάχιστο όσο αφορά τα γκολ)  το πρόσφερε το δεύτερο αφού οι παίκτες και των δύο ομάδων ρίχτηκαν στο παιγνίδι με πολλή δύναμη και πάθος με  μοναδικό  στόχο να επιβληθούν η μια της άλλης. 
Με την έναρξη του Β' ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 27' το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας άνοιξε το σκορ (0-1). Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και ανέβασαν ρυθμούς με αποτέλεσμα να δημιουργούν πάμπολλες ευκαιρίες μπροστά από τα καρέ του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, χωρίς όμως ποτέ να μπορέσουν να απαντήσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση. 
 
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το απόλυτο τους κενούς χώρους και βγαίνοντας στην αντεπίθεση κατάφεραν  μέσα σε 2 λεπτά (32'-34') να πετύχουν δύο τέρματα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ 0-3 «τσακίζοντας» και την ψυχολογία των αντιπάλων τους .
 
Μάλιστα στο 40' ολοκλήρωσαν την επιτυχία τους σημειώνοντας ακόμη ένα τέρμα γράφοντας το τελικό και θριαμβευτικό 0-4