"Φώτος" από την προπόνηση στο Sports Hall Podcetrtek

Έτοιμη για την πρεμιέρα του main round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal η Εθνική μας ομάδα Νέων U19.

Την Τετάρτη, στις 21:45 αντιμετωπίζει το Αζερμπαϊτζάν στο Sports Hall Podcetrtek στην ομώνυμη πόλη της Σλοβενίας. Το βράδυ της Τρίτης η ομάδα μας προπονήθηκε στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα ενώ προπόνηση θα γίνει και την Τετάρτη το πρωί.  και η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με βραδινή προπόνηση. 

Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Ομοσπονδιακού προπονητή Χρυσόστομου Χρυσοστόμου αφού η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς οποιαδήποτε προβλήματα. 

Ο αγώνας με το Αζερμπαϊτζάν είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας. Από την στιγμή που προκρίνεται μόνο μια ομάδα από τον όμιλο, ένα καλό ξεκίνημα θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ανάλογη συνέχεια. Βάσει της κατάταξης της UEFA, το Αζερμπαϊτζάν είναι η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου. Στον όμιλο μας, συμμετέχουν επίσης η Σλοβενία και η Ολλανδία. 

Στην αποστολή της ομάδας μας βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Αλέξης Τσίτσος, Βασίλης Παπαδόπουλος, Σάββας Πογιατζής, Χάρης Κουλλουπά, Ηλίας Κυπρή, Θεόδωρος Παπαπαναγιώτου, Κυριάκος Οικονομίδης, Σταύρος Τσαμπαλάς, Γεώργιος Ηλιάδης,  Δημήτρης Αγγελής, Μάμας Λοϊζου και Τάχα Ελ Κέμπε 

Πρόγραμμα αγώνων

Τετάρτη, 27 Μαρτίου
18:30 Σλοβενία - Ολλανδία
20:45: Αζερμπαϊτζάν – Κύπρος.

Πέμπτη, 28 Μαρτίου
17:30 Αζερμπαϊτζάν - Ολλανδία
19:45:Σλοβενία – Κύπρος.

Σάββατο, 30 Μαρτίου
16:30 Κύπρος - Ολλανδία
19:00 Αζερμπαϊτζάν - Σλοβενία