Σε live streaming το Σλοβενία - Κύπρος

Το δεύτερο της αγώνα σε λιγότερο από 24 ώρες καλείται να δώσει σήμερα η Εθνική μας ομάδα Νέων Futsal στο δεύτερο προκριματικό όμιλο του Main Round τοu Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της UEFA.

Αντίπαλος της στις 19:45 (ώρα Κύπρου) η διοργανώτρια Σλοβενία σε ένα πολύ σημαντικό, ενδεχομένως και καθοριστικό αγώνα που θα μεταδίδεται ζωντανά σε live stream από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας της Σλοβενίας http://www.nzs.si

Στην τελική φάση του UEFA Futsal EURO U19 θα προκριθεί μόνο η πρώτη ομάδα του ομίλου και οι Σλοβένοι, μετά την ήττα τους στην πρεμιέρα από την Ολλανδία με 5-4, παίζουν σήμερα το τελευταίο τους χαρτί.

Απαραίτητη η νίκη και για τη δική μας Εθνική για να πάει με αγωνιστικό και ψυχολογικό προβάδισμα στον τελευταίο της αγώνα στη διοργάνωση με την Ολλανδία το ερχόμενο Σάββατο, κρατώντας την τύχη της στα χέρια της.

Το 7-1 της ομάδας μας επί του Αζερμπαϊτζάν ήταν φυσιολογικό να φέρει μεγάλη ικανοποίηση σε όλους στην αποστολή μας, όμως, από την πρώτη στιγμή που τελείωσε ο αγώνας, η τεχνική ηγεσία άρχισε τη μεγάλη προσπάθεια της ψυχολογικής και σωματικής προετοιμασίας της ομάδας μας αφού, με το ρυθμό που διεξάγονται οι αγώνες, δεν υπάρχει χρόνους για πανηγυρισμούς.

Να σημειωθεί πως η χθεσινή νίκη της Εθνικής μας αλλά και η έκταση του σκορ ήταν σημείο αναφοράς μεταξύ των υπολοίπων ομάδων, αφού, βάση της κατάταξης της UEFA, το Αζερμπαϊτζάν ήταν η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου. Μια κατάταξη όμως που ενδεχομένως να μην είναι και τόσο αντιπροσωπευτική αφού καθορίστηκε από τα αποτελέσματα των Εθνικών Ανδρών των χωρών μιας και είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται από την UEFA διοργανώση Νέων Futsal U19. 

Πρόγραμμα αγώνων

Τετάρτη, 27 Μαρτίου
Σλοβενία - Ολλανδία 4-5
Αζερμπαϊτζάν – Κύπρος 7-1
Πέμπτη, 28 Μαρτίου
17:30 Αζερμπαϊτζάν – Ολλανδία
19:45:Σλοβενία – Κύπρος.
Σάββατο, 30 Μαρτίου
16:30 Κύπρος – Ολλανδία
19:00 Αζερμπαϊτζάν - Σλοβενία