Βαριά ήττα από τη Σλοβενία

Σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του UEFA Futsal Euro U19 η Εθνική μας ομάδα έχασε με 6-0 από τη διοργανώτρια Σλοβενία. 

Ο αγώνας έγινε στο Sports Hall Podcetrtek. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα, όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική το ερχόμενο Σάββατο. Κύπρος και Σλοβενία έχουν από τρεις βαθμούς σε δύο αγώνες. Στους έξι βαθμούς η Ολλανδία που νωρίτερα νίκησε με 6-1 το Αζερμπαϊτζάν. Στην τελευταία αγωνιστική η Κύπρος θα αγωνιστεί με την Ολλανδία (16:30) και η Σλοβενία με το Αζερμπαϊτζάν (19:00). Στην τελική φάση της διοργάνωσης θα προκριθεί η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο.

Βαρία η ήττα για την Εθνική μας, με την έκταση του σκορ να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό πως οι δύο ομάδες είχαν σχεδόν ίδιο αριθμό προσπαθειών για γκολ (30 - 29 η Σλοβενία), όμως οι Σλοβένοι ήταν σαφώς πιο εύστοχοι από τη δική μας ομάδα. 

Τέσσερα τέρματα πέτυχε ο Bucovec (τα δύο στα τελευταία δευτερόλεπτα)  και από ένα οι Goznik και Debeljak.

Κύπρος (Χρ. Χρυσοστόμου): Γ. Ηλιάδης, Χ. Κουλλουπά, Σ. Πογιατζής, Α. Τσίτσος, Μ. Λοϊζου (πεντάδα), Τ. Ελ Κέμπε, Η. Κυπρή, Θ. Παπαπαναγιώτη, Δ. Αγγελής, Σ. Τσαμπαλάς, Β. Παπαδόπουλος, Κ. Οικονομίδης

Πρόγραμμα αγώνων

Τετάρτη, 27 Μαρτίου
Σλοβενία - Ολλανδία 4-5
Αζερμπαϊτζάν – Κύπρος 1-7

Πέμπτη, 28 Μαρτίου
Αζερμπαϊτζάν - Ολλανδία 1-6
Σλοβενία – Κύπρος 6-0

Σάββατο, 30 Μαρτίου
16:30 Κύπρος - Ολλανδία
19:00 Αζερμπαϊτζάν - Σλοβενία