Νίκησε και αγκαλιάζει τον τίτλο το Frederick

ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
 
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛEΥΚΩΣΙΑΣ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK 3-4 (2-2)
 
Τεράστιο παιγνίδι έγινε ανάμεσα στα δύο Πανεπιστήμια, αντάξια του ονόματος που κουβαλούν στο συγκεκριμένο άθλημα με την αγωνία και την διακύμανση του σκορ να κρατά το ενδιαφέρον μέχρι και το τελικό σφύριγμα του αγώνα .
 
Τελικά αυτοί που έφυγαν νικητές ήταν οι φιλοξενούμενοι που πέτυχαν την 5η τους νίκη σε ισάριθμα παιγνίδια κάτι που τους φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο, 3 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.
 
Και όμως το παιγνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους παίκτες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας οι οποίοι προηγήθηκαν με 2-0 εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι αντίπαλοι τους δύσκολα προσαρμόστηκαν στο χλοοτάπητα .
 
Σιγά σιγά όμως οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιγνίδι ,μείωσαν στο 19 και ισοφάρισαν στο 23 2-2 δίνοντας εντελώς νέο ενδιαφέρον στον αγώνα .
 
Στην επανάληψη όπως ήταν φυσικό οι δύο ομάδες μπήκαν πιο διστακτικά αλλά όσο περνούσε ο χρόνος οι στροφές ανέβαιναν με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να παίρνει και πάλι  προβάδισμα με 3-2. 
 
Οι αντίπαλοι τους όμως δεν είχαν πει  την τελευταία τους λέξη και ανεβάζοντας κατακόρυφα την επίδοση τους όχι μόνο ισοφάρισαν στο 44 αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό έκαναν την ολική ανατροπή και φυσικά κατέκτησαν μία σπουδαία νίκη που τους φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο με το τελικό 3-4.
 
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 4-1 (1-1 )
 
Ένα ξέσπασμα στο Β μέρος ήταν αρκετό στους παίκτης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου να πάρουν μία σπουδαία νίκη επί ενός σκληροτράχηλου αντιπάλου ο οποίος στο Α ημίχρονο έδειξε εξαιρετικά καλά στοιχεία και όσο είχε δυνάμεις κόντραρε στα ίσα τους παίκτες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου.
 
Στο Β μέρος όμως το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο παίζοντας με πειθαρχία αλλά και μεγαλύτερο πάθος στην επίθεση κατάφερε να φέρει το παιγνίδι στα μέτρα του και τελικά να πάρει και την νίκη με 4-1 .
 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

A/A

Πανεπιστημιακές ομάδες

Αγώνες

Νίκες

Ήττες

Ισοπαλίες

Τέρματα

Βαθμοί

  1.  

FREDERICK UNIVERSTITY

5

5

0

0

30 -7

15

  1.  

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

6

3

2

1

22-16

10

  1.  

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

6

3

2

1

19-21

10

  1.  

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

5

2

3

0

16-14

6

  1.  

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

6

0

6

0

7-36

0

 

 

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ