«Το μέλλον προβλέπεται ευοίωνο»

Μέσα από την επίσημη σελίδα της η Ομόνοια φιλοξενεί δηλώσεις του Μάριος Μαυραδά προπονητή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του τριφυλλιού, ο οποίος κάνει τον απολογισμό για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Απολογισμό για την αγωνιστική περίοδο που έχει ολοκληρωθεί, κατέθεσε μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Μάριος Μαυραδάς.

Αρχικά ο προπονητής της ομάδας μας, ανέφερε: «Η χρονιά θεωρείται επιτυχημένη, καθώς ξεπέρασε τις προσδοκίες που υπήρχαν. Τα αποτελέσματα που είχαμε ήταν εξαιρετικά, για μια νεοσύστατη ομάδα όπως τη δική μας. Να σημειωθεί πως είμαστε η μόνη ομάδα της πρώτης κατηγορίας που έδωσε φέτος 22 παιχνίδια, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, καθώς οι υπόλοιπες, για διάφορους λόγους, έδωσαν λιγότερα. Παρά την κόπωση από τους αγώνες και τις προπονήσεις, η ομάδα με τη 4η θέση που κατέλαβε στο πρωτάθλημα, αλλά και με την παρουσία της στο final four του κυπέλλου, ανταποκρίθηκε με απόλυτη επιτυχία».

Ακολούθως, ο Μάριος Μαυραδάς τόνισε την πολύ καλή παρουσία στο δεύτερο μισό της σεζόν, ενώ μοίρασε τις δικές του ευχαριστίες σε τεχνικό τιμ, επιτροπή και παίκτριες: «Από το δεύτερο γύρο και μετά, είναι γεγονός πως παρατηρήθηκε σταδιακή άνοδος στην απόδοση της ομάδας, αλλά και ατομική εξέλιξη της κάθε παίκτριας ξεχωριστά. Γι’ αυτό ευθύνονται όλοι όσοι ήταν μέρος αυτού του τμήματος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το τιμ μου, που αποτέλεσαν οι: Γιάννης Γιωρκάτζης – Τιμ Μάνατζερ, Ανδρέας Μιχαήλ και Γιώργος Σαφαρής – Γυμναστές και την βοήθεια που είχαμε στις προπονήσεις τερματοφυλάκων από την ακαδημία Άγγελου Καλλένου. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην επιτροπή που μας παρείχε ότι χρειαζόμασταν και ένα ακόμα πιο μεγάλο ευχαριστώ στις ποδοσφαιρίστριες μου, που επί 10 μήνες έδιναν τα πάντα στις προπονήσεις και στους αγώνες. Τις διακρίνει η υπομονή, η επιμονή και η πειθαρχία. Τους τρέφω τρομερό σεβασμό γι’ αυτά που επέδειξαν».

Για την επόμενη μέρα της ομάδας, ο Μάριος Μαυραδάς φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος: «Ο φετινός προγραμματισμός μας, ήταν προγραμματισμός μέλλοντος. Το μέλλον για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προβλέπεται ευοίωνο. Θα στοχεύσουμε σε μικρή ποιοτική ενίσχυση για τον επόμενο χρόνο, με την ευχή να είναι πετυχημένος όπως το φετινό. Είμαστε ήδη προετοιμασμένοι και οι προπονήσεις, παρά το τέλος των υποχρεώσεών μας, θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του μηνός».