"Βόλτα στα κανάλια όμως οι απαντήσεις τον αφήνουν εκτεθειμένο"

Μιλώντας στον «Άστρα» και την συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Λούης Δημητρίου αναφέρεται στις διαμαρτυρίες του Πάρη Παπαέλληνα και στην αποχή των διαιτητών.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

“Καταλαβαίνω την πίεση του κ. Παπαέλληνα για κάποιο τίτλο τα τελευταία χρόνια, όμως αυτό δεν του δίνει το δικαίωμα να μηδενίζει τα πάντα και να κάνει επιθέσεις. Η ομοσπονδία ήταν ξεκάθαρή και διαφανής σε όλες τις διαδικασίες. Φαίνεται πως δεν έχει επικοινωνία με τον αντιπρόεδρο του ο κ. Παπαέλληνας. Είναι θέμα δικό τους σαν σωματείο. Δεν υπήρχε καμία προσυμφωνία ή απόφαση στα πρακτικά για έλευση διαιτητών στο φάιναλ φορ”

Για την αποχή των διαιτητών…

“Θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα γιατί τα κόστα των σωματείων ανεβαίνουν. Έχω μιλήσει το πρωί με τον πρόεδρο της ΑΕΛ και θα κάνω τις επαφές μου έτσι ώστε τουλάχιστον στις μικρές κατηγορίες, τα παιδικά και τα αναπτυξιακά να γίνουν οι αγώνες. Για την Α΄Κατηγορία θα προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε. Αυτό θα μας απασχολήσει σήμερα και αύριο με τον σύνδεσμό διαιτητών για να βρούμε μια λύση.

Ο κ. Παπαέλληνας έκανε τη βόλτα του στα κανάλια όμως οι απαντήσεις στην ανακοίνωση του συνδέσμου διαιτησίας τον αφήνουν εκτεθειμένο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κατευνάσουμε τα πνεύματα και θα έχω μια επαφή με τον πρόεδρο του συνδέσμου διαιτητών για να άρουν αυτή την επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος για το καλό της καλαθόσφαιρας”