Τι έγινε στην 18η αγωνιστική

Ολοκληρώθηκε η 18η αγωνιστική και παράλληλα η κανονική περίοδος στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών Κ18. Με τις αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής, προέκυψαν και τα ζεύγη των ομάδων που θα αναμετρηθούν στην προημιτελική φάση των πλέι-οφ, φάση κατά την οποία απαιτούνται δυο νικηφόρα παιχνίδια για πρόκριση στην ημιτελική φάση.

Η Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ, κατετάγη πρώτη, αφού στην έδρα της νίκησε τον ΑΠΟΕΛ με 83-32. Δεύτερος, τερμάτισε ο Κεραυνός, ο οποίος εντός έδρας επικράτησε του Αθλητικού Ομίλου Αραδίππου με 74-50. Με εντός έδρας νίκη, τελείωσε τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο και ο τρίτος στην βαθμολογία ΑΠΟΠ, ο οποίος νίκησε με 68-43 την Ανόρθωση, ενώ η  ΕΘΑ, που τερμάτισε στην 4η θέση, πήρε τη νίκη χωρίς την διεξαγωγή αγώναεπί του Άρη, με 20-0, αφού η ομάδα της Λεμεσού αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Με νίκη, επίσης εντός έδρας, η πέμπτη της κατάταξης, ΑΕΛ επικράτησε του Youth Stars, με 73-38. Χαρακτηριστικό της τελευταίας αγωνιστικής, ήταν το ότι νίκησαν όλες οι ομάδες που αγωνίστηκαν στις έδρες τους.

Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, στην προημιτελική φάση, θα αγωνισθούν μεταξύ τους, τα ακόλουθα ζευγάρια:

Θέσεις 1-8: Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ-ΑΠΟΕΛ

Θέσεις 2-7: Κεραυνός-Ανόρθωση

Θέσεις 3-6: ΑΠΟΠ-Αθλητικός Όμιλος Αραδίππου

Θέσεις 4-5: ΕΘΑ Έγκωμης-ΑΕΛ

Οι πρώτοι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 17 Μαρτίου. Οι ομάδες που θα πετύχουν δύο νίκες θα προκριθούν στην ημιτελική φάση.

Τα αποτελέσματα της 18ης Αγωνιστικής:

Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ – ΑΠΟΕΛ 82-32

ΑΕΛ – Youth Stars 73-38

ΕΘΑ – Άρης 20-0

ΑΠΟΠ – Ανόρθωση 68-43

Κεραυνός – Α.Ο. Αραδίππου 74-50

Από ιστοσελίδα ΚΟΚ