Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Camp του ΑΠΟΠ (φώτος)

Η σκληρή δουλειά δεν σταματάει ποτέ στον ΑΠΟΠ, που παράλληλα με το Summer School και τις post-season προπονήσεις, στο διάστημα 2-7 Ιουλίου έλαβε χώρα το πρωτοποριακό «Paphos International Basketball Camp powered by APOP», που προσέλκυσε έντονο ενδιαφέρον. Το προπονητικό πρόγραμμα ήταν υψηλού επιπέδου και πρόσφερε πλούσιες γνώσεις στους νεαρούς συμμετέχοντες (6-18 ετών), ενώ παράλληλα συνέβαλε και στην ατομική, αλλά και ομαδική τους βελτίωση. 

Συν τοις άλλοις, υπήρξαν σημαντικές προσωπικότητες που πρόσφεραν ιδιαίτερη αίγλη. Την παράσταση έκλεψε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος με την τεράστια εμπειρία του και πλούσιες γνώσεις του πρόσφερε μοναδικές στιγμές στα παιδιά.

Πέραν του θρυλικού «τίγρη» της ελληνικής καλαθόσφαιρας, το παρών έδωσαν κατά σειρά, ο Κορυφαίος Κύπριος Καλαθοσφαιριστής και βασικό στέλεχος του Κεραυνού Στροβόλου και της Εθνικής Ομάδας, Σάιμον Μιχαήλ, ο «θρύλος» της Κυπριακής Καλαθόσφαιρας και σημαντικός προπονητής του Αναπτυξιακού, Κώστας Εγγλέζος, ο προπονητής των ακαδημιών του ΑΠΟΕΛ, Αριστείδης Οφάκογλου και ο Πρωταθλητής Κύπρου με την Πετρολίνα ΑΕΚ και ιστορικός αρχηγός της Εθνικής Ομάδας, Παναγιώτης Τρισόκκας. Τι άλλο να ζητήσει κάποιος μέσα σε ένα τόσο χορταστικό μπασκετικό εξαήμερο;

Πέραν των προπονήσεων και της ατομικής βελτίωσης, υπήρξε τουρνουά 3x3 και 5x5, καθώς ενδιαφέροντες διαγωνισμοί σε τρίποντα, σουτ απ’ όλες τις θέσεις, λέι απ και χειρισμό της μπάλας.

Την τελευταία ημέρα, όλοι οι συμμετέχοντες πήραν δίπλωμα συμμετοχής, ενώ στους νικητές και σε όσους ξεχώρισαν με την παρουσία τους και έδειξαν ραγδαία εξέλιξη, δόθηκαν έπαινοι και ειδικά δώρα, με τον κόουτς Αλεξανδρή και τον Γιάννη Λίβανο να κάνουν τις απονομές. Στην προπονητική ομάδα συμμετείχαν οι προπονητές του ΑΠΟΠ, Πάνος Πολεμίτης και Δημήτρης Χαρίσης, καθώς και ο Ερμής Μουζουρίδης. Η αυλαία έκλεισε με πολλά χαμόγελα και άπαντες ξεκινούν να μετρούν ήδη αντίστροφα για το επόμενο καλοκαίρι.

Δελτίο Τύπου ΑΠΟΠ