Στηρίζει πολλά σε Ηλιάδη

Ένα από τα πιο καυτά ονόματα της νέας γενιάς της κυπριακής καλαθόσφαιρας είναι ο Στέφανος Ηλιάδης. Ο γκαρντ του Απόλλωνα φαίνεται ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στη φετινή σεζόν για την ομάδα της Λεμεσού, που όμως ούτε φέτος θα μπορέσει να παραστεί σε ολόκληρη.

Ο Ηλιάδης είναι φοιτητής στο εξωτερικό, έτσι τα τελευταία χρόνια ερχόταν στη Κύπρο στις διακοπές του Πανεπιστημίου και ενίσχυε τις προσπάθειες του Απόλλωνα. Φέτος ίσως να μείνει περισσότερο χρόνο στη Λεμεσό, καθώς θα μεταβεί στο εξωτερικό τον Ιανουάριο ώστε να ολοκληρώσει τις σπουδές του. 

Με τις εμπειρίες που μαζεύει ο διεθνής άσος και από τις παρουσίες του στην Εθνική ομάδα, ο Στέφανος Ηλιάδης θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ομάδα του κυρίου Φώτη Τακιανού, ο οποίος καλείται να τον εκμεταλλευτεί στον απόλυτο βαθμό, τουλάχιστον όσο θα βρίσκεται στη Κύπρο.