Για πρώτη φορά και γυναίκες καλαθοσφαιρίστριες στο ΟΠΑΠ ALL Star Game

Η μέρα της μεγαλύτερης αθλητικής και ψυχαγωγικής εκδήλωσης που πραγματοποιείται στην Κύπρο πλησιάζει, με το 8ο ΟΠΑΠ All Star Game να πραγματοποιείται στις 15 Δεκεμβρίου 2018 στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία, στις 18:00.

Για πρώτη φορά στην οκτάχρονη ιστορία του ΟΠΑΠ All Star Game, θα αγωνιστούν και δύο καλαθοσφαιρίστριες, μία σε κάθε ομάδα.

Για την ομάδα των Κύπριων / Ευρωπαίων θα αγωνιστεί η Βεατρίκη Ακαθιώτου, διεθνής καλαθοσφαιρίστρια του ΑΠΟΕΛ, ενώ στην ομάδα των Αμερικανών / Rest of the World θα αγωνιστεί η καλαθοσφαιρίστρια της Αναγέννησης Γερμασόγειας, Μαρέιν Τζόνσον.

Οι δύο καλαθοσφαιρίστριες επιλεχθήκαν για να συμμετέχουν στο ΟΠΑΠ All Star Game επειδή ήταν οι κορυφαίες στα στατιστικά για το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών 2018-19 μέχρι και σήμερα.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το 8ο ΟΠΑΠ All Star Game συνεχίζεται μέσα από την ιστοσελίδα του www.tickethour.com.cy. Το κανονικό εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ και το παιδικό (κάτω των 14 ετών) κοστίζει 2 ευρώ. Για το ΟΠΑΠ All Star Game δεν είναι απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου.