Τα ρόστερ των ομάδων που θα αγωνιστούν στο 8ο ΟΠΑΠ ALL STAR GAME

Όλα είναι έτοιμα για την μεγαλύτερη αθλητική και κοινωνική εκδήλωση της χρονιάς, με το 8ο ΟΠΑΠ All Star Game να πραγματοποιείται το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία στην Λευκωσία.

Το καλαθοσφαιρικό θέαμα που θα προσφέρουν οι δύο ομάδες, των Κύπριων / Ευρωπαίων και Αμερικανών / Rest of the World αναμένεται να είναι συναρπαστικό! Οι δύο ομάδες θα αποτελούνται από έντεκα καλαθοσφαιριστές της ΟΠΑΠ Basket League και μία καλαθοσφαιρίστρια από το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών.

Η ομάδα των Κύπριων / Ευρωπαίων θα αποτελείται από τους: Άντονι Κινγκ (Κεραυνός), Άρης Κορωνίδης (Κεραυνός), Βεατρίτη Ακαθιώτου (ΑΠΟΕΛ), Γιώργος Τρετιακόβ (Ομόνοια), Ζάκης Παπαδόπουλος (ΕΝΠ), Ιάκωβος Παντελή (Πετρολίνα ΑΕΚ), Μιχάλης Κουμής (Πετρολίνα ΑΕΚ), Παναγιώτης Μάρκου (ΕΝΠ), Παναγιώτης Τρισόκκας (ΕΝΠ), Παύλος Σταυρινίδης (ΕΘΑ), Στέφανος Ηλιάδης (Απόλλων), Τάιρελ Μπιγκς (Πετρολίνα ΑΕΚ), Χρίστος Λοϊζίδης (ΑΠΟΕΛ).

Όσο αφορά την ομάδα των Αμερικανών / Rest of the World, αυτή θα αποτελείται από τους: Κάιλ Βινάλες (Πετρολίνα ΑΕΚ), Κάμερον Νέυλορ (Απόλλων), Κατάριαν Ρέινς (ΕΝΠ), Κίτον Γκράντ (ΑΠΟΕΛ), Κόρτνεϊ Πίγκραμ (ΕΝΠ), Μάικ Μπάλογκαν (ΕΝΠ), Μαράν Τζόνσον (Αναγέννηση Γερμασόγειας), Ντάρλιν Γουίλις (Κεραυνός), Ντεόντρε Παρκς (ΕΚΑ ΑΕΛ), Τζάρβις Γκάρετ (Ομόνοια), Τζέικ Ο’Μπράιαν (ΑΠΟΕΛ), Τζόσουα Χάγκινς (Κεραυνός).

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός τριπόντων ανάμεσα σε πέντε καλαθοσφαιριστές της ΟΠΑΠ Basket League, τους Στέφανο Ηλιάδη (Απόλλων), Παναγιώτη Μάρκου (ΕΝΠ), Μάικλ Μπάλογκαν (ΕΝΠ) και Τζέικ Ο’Μπράιαν (ΑΠΟΕΛ) και στην διεθνή καλαθοσφαιρίστρια που εκπροσωπεί το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών, Βεατρίκη Ακαθιώτου (ΑΠΟΕΛ).

Στο ψυχαγωγικό κομμάτι θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις. Την παράσταση αναμένεται να κλέψουν οι Dunkin D με τα ακροβατικά τους κόλπα, που θα ξεσηκώσουν το στάδιο της πρωτεύουσας.

Οι είσοδοι και τα ταμεία του σταδίου «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία θα ανοίξουν στις 17:00. Το κανονικό εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ και το παιδικό εισιτήριο 2 ευρώ. Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται μέσω διαδικτύου στο www.tickethour.com.cy. Καλείται ο κόσμος να προσέλθει έγκαιρα στο στάδιο, για αποφυγή τυχόν δικής του ταλαιπωρίας.

Χορηγοί επικοινωνίας του 8ου ΟΠΑΠ All Star Game είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός Ράδιο Πρώτο και η αθλητική ιστοσελίδα Sportime.com.cy.